Uddeholm Japonsko na výstave Intermold 2016

Už tretí rok za sebou sa spoločnosť Böhler-Uddeholm KK zúčastnila každoročnej významnej výstavy zameranej na odlievanie a lisovanie – Intermold 2016. Tento rok sa konala na výstavisku INTEX v Osake od 20. do 23. apríla 2016.

Výstava Intermold je skvelou platformou na prezentáciu nových technológií a zdieľanie poznatkov z odvetvia lisovania a odlievania. Oslovuje nielen japonských výrobcov a obchodníkov, ale vzbudzuje tiež narastajúci záujem u ľudí z rovnakého odvetvia v regióne Ázie, čo je dôležité pre ďalšiu propagáciu značky v regióne. Výstava Intermold v Osake 2016 prilákala 31 686 návštevníkov. Nasledujúca výstava Intermold sa bude konať v Tokiu od 12. do 15. apríla 2017.

Počas štvordňového podujatia nás svojou návštevou poctilo niekoľko kľúčových návštevníkov. Patrili medzi nich poprední hráči z odvetvia výroby nástrojov, výrobcovia bielej techniky, ako aj výrobcovia automobilov a komponentov do automobilov svetoznámych značiek. Vďaka ich prítomnosti skončila naša účasť na výstave úspechom. Radi by sme tiež poďakovali spoločnosti Uddeholm za podporu a príspevok k tomu, aby sa z tejto výstavy stalo ďalšie skvelé podujatie.

Dovidenia na výstave Intermold 2017!

uddeholm-in-osaka_353x353
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.