Deliace stredisko spoločnosti Uddeholm je pripravené na prevádzku

Nové deliace stredisko, ktoré bolo postavené počas tohto leta a jesene v oceliarni Uddeholm v Hagforse, je pripravené na spustenie prevádzky do konca roka. Deliace stredisko nahradí šesť starších píl, ktoré mali z pohľadu dnešných štandardov nízku kapacitu, úplne novým automatizovaným deliacim strediskom a skladovacím systémom so 665 rôznymi oddielmi a dvoma novými pílami s automatizovanými systémami triedenia pre rozmery do 430 mm.

„Aby sme splnili očakávania klientov a dopyt po službách a efektivite, museli sme sa zrýchliť a zlepšiť ekonomiku výroby. Preto spoločnosť Uddeholm investovala 32 miliónov švédskych korún do postavenia nového deliaceho strediska,“ hovorí generálny riaditeľ Johnny Sjöström.

Naštartovaním investície zvyšuje spoločnosť Uddeholm úroveň svojich služieb pre klientov vo forme kratšieho dodacieho času, zabezpečeného dodania a obmedzenej tolerancie rezaného materiálu. Zvýšená úroveň služieb je presne to, čo klienti chcú, a súčasne sleduje stratégiu spoločnosti Uddeholm byť jednotkou vo všetkých oblastiach.

uddeholm_sawcenter
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.