UDDEHOLMS WEBSHOP

  Ta chansen och bli en del av vår digitala värld i form av Uddeholms webshop som nu är mer funktionell och lättanvänd än någonsin. Med en optimerad design kan du enkelt navigera dig runt bland våra verktygsstål och dimensioner för att hitta rätt material till ditt specifika verktyg eller komponent.

  Genom webshopen ökar vi även vår tillgänglighet gentemot dig som kund eftersom du nu har möjlighet att enkelt lägga en beställning ur vårt standardsortiment under dygnets alla timmar, var du än befinner dig, när det passar dig. Här kan du göra en prisberäkning och beställa verktygsstål direkt på hemsidan. Du börjar med att välja stålsort och ange önskad dimension, sedan räknar systemet automatiskt fram ditt preliminära pris samt din leveranstid. Du kan självklart fortsatt få support från våra kunniga säljare under våra öppettider.

   

  FÖRDELAR MED UDDEHOLMS WEBSHOP

  – Se din orderhistorik

  – Göra återbeställning av en order genom ett knapptryck

  – Tracka din order i realtid

  – Nedladdning av dokument, exempelvis fakturor, orderbekräftelser och certifikat

  BLI EN ANVÄNDARE REDAN IDAG

  Du kan registrera dig här

  (Webshoppen fungerar bäst med Google Chrome)

   

   

  KOM IGÅNG MED WEBSHOPEN

  Registrera dig

  För att bli användare av vår webshop behöver du först registrera dig. Tryck på "Logga in" i det övre högra hörnet och sedan på "Registrera användare" där fyller du i dina företagsuppgifter. Strax därefter kommer du motta ett mail från oss som en bekräftelse på din registrering. Du behöver trycka dig vidare i mailet för att skapa ett lösenord till ditt användarkonto. När registreringen är slutförd kan du börja använda webshopen och då få tillgång till alla de fördelar som den ger.

  Skapa en order

  För att skapa en order i vår webshop så är första steget att logga in på din företagsprofil först därefter kan du beräkna och beställa ditt verktygsstål. För att komma till vårt produktsortiment kan du antingen gå via ”Webshop” för att se alla våra stålsorter men om du redan vet vad du ska beställa så kan du även nå webshopen direkt från produktsidorna. När du kommit in i webshopen får du en tydlig överblick av dimensionsprogrammet och kan enkelt välja rätt dimension, anpassa längd, antal, samt välja leveransdatum efter dina behov. Här kan du även se priset direkt.

  Användarkonto

  På ditt företagskonto samlas all information om din beställning. Här har du möjlighet att följa din order i realtid, både i vår hantering och hos transportbolaget. Du får också tillgång till alla dokument som är knutna till din order, vilka innefattar följesedlar, orderbekräftelse fakturor och certifikat.

   

  Vår ambition är att vara den perfekta samarbetspartnern!

  Vi finns till hands med teknisk kunskap och rådgivning samtidigt som vi kan erbjuda Uddeholms kompletta program av produkter och tjänster, alltid med löftet att stärka konkurrenskraften och skapa mervärde för dig som kund.

  Ta steget som många nöjda kunder redan gjort och skapa dig ett konto idag.

   

  Har du frågor om vår webshop är du varmt välkommen att kontakta oss>>

  Kontakta oss

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.