Uddeholms webshop

  Som ett steg i vår digitala utveckling har vi nu lanserat en webshop för Uddeholmstål som ska öka vår tillgänglighet gentemot dig som kund. Där har du möjligheten att enkelt lägga en beställning ur vårt standardsortiment under dygnets alla timmar, var du än befinner dig. Det är bara att välja stålsort och ange önskad dimension, sedan räknar systemet automatiskt fram ditt preliminära pris samt din leveranstid.
  Som användare av vår webshop kan du se all din orderhistorik på köp som gjorts via webshoppen. Skulle du vilja gör en ombeställning av en tidigare order sker det enkelt genom ett knapptryck. Andra fördelar med webshoppen är att du kan tracka din order i realtid för mer kontroll. Under ditt log-in samlas flera nedladdningsbara dokument kopplade till dina beställningar. Det gäller bland annat orderbekräftelser, certifikat och fakturor.

  Har du ännu inte skapat en användare i Uddeholms webshop så kan du registrera dig här >>  (webshoppen funkar bäst med Chrome)

  I vår produktkatalog hittar du över 40 stålsorter med olika egenskaper för att kunna möta marknadens behov. Ett flertal av dessa är Uddeholmunika stål som är framtagna på forskningsavdelning i Hagfors där vi arbetar kontinuerligt med att optimera befintliga stål samt ta fram nya unika produkter.

  Majoriteten av våra material kommer i flera olika utföranden och i flera olika dimensioner för att du ska kunna hitta rätt. I produktsortimentet kan du hitta runda stänger, platta/fyrkantiga stänger, plåt, förbearbetade plattor, pulver, rostfri folie och elektroder.

  Vår ambition är att vara den perfekta samarbetspartnern! Vi finns till hands med teknisk kunskap och rådgivning samtidigt som vi kan erbjuda Uddeholms kompletta program av produkter och tjänster, alltid med löftet att stärka konkurrenskraften och skapa mervärde för dig som kund.

  Kontakta oss

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.