Handknivar

Uddeholm är världsledande inom utveckling och produktion av premiumverktygsstål för tillverkningsindustrin. Produkter som används i vardagen – som bilar, diskmaskiner eller gräsklippare – innehåller alla delar som har skurits ut och formats med hjälp av verktyg som tillverkats av Uddeholms stål.

Stringenta moderna krav på produktivitet och skärning av svåra och hårda material har inspirerat oss att utveckla världens bästa verktygsstål. Om vi kan förbättra verktygets prestanda i de mest krävande industriella applikationerna kan du föreställa dig vad det kan göra för knivbladets prestanda.

Uddeholms har toppmodena ståltillverkningsenheter. Bland dem finns en av världens mest moderna anläggningar för pulvermetallurgiskt stål, där ståltillverkningsprocessen har uppdaterats trefaldigt jämfört med standardnivåer. Det är därför vi kallar våra PM-kvaliteter SuperClean. För knivtillverkare betyder det stål som ger skarpare kanter, starkare knivblad och problemfri tillverkning med utmärkta slipnings- och poleringsegenskaper.

Uddeholm Component Business Knife

Allt verktygsstål för Handknivar

Kontakta oss för mer information

Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

Du använder en webbläsare som är föråldrad.

Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.