Maskin­bear­bet­ning

  Låt oss göra en del av jobbet

  Moderna verktygsstål tenderar att bli mer och mer komplicerade att bearbeta med skärande verktyg. Kostnader relaterade till maskinbearbetning är ofta den största delen av den totala produktionskostnaden för ett verktyg. Genom att utnyttja vår maskinpark för bearbetningsoperationer kan du frigöra produktionskapacitet och personal och fokusera på din kärnverksamhet.

  Vi har investerat i modernare maskiner, logistik och lagerhantering för att kunna erbjuda dig högre kvalitet och kortare ledtider. Med våra tjänster inom maskinbearbetning ökar möjligheterna till mervärde genom en rad lösningar från svart stål till färdiga komponenter.

  Vi ger även bearbetningsrekommendationer för alla våra stålkvaliteter. Genom att välja förbearbetat stål från Uddeholm får du en kostnadseffektiv lösning som ger dig perfekt material att jobba med redan från början.

  maskinbearbetning

  Vårt lagerprogram av 4-sidigt förbearbetade standardplattor innehåller ca 1300 dimensioner i allt från höglegerade pulverstål och ESR-stål till konventionella stål.

  Det betyder att du kan välja det material som krävs för ditt jobb i en dimension som ligger nära måtten på slutprodukten, vilket sparar tid och minskar materialåtgången.

  Produktprogram

  Uddeholmsstålen Formax, UHB 11, Fermo, Holdax och Impax Supreme kan levereras gasskurna i tjocklek från 10-270 mm. Övriga högre legerade stålsorter levereras vattenskurna.

  Största formatet på plåt är 2500×6000 mm. Gängade hål för lyftöglor kan göras på plattor med maxlängd 2200 mm och maxbredd 1100 mm.

  Vårt koncept av förbearbetat stål

  Finbearbetningen i Hagfors kan hantera mer avancerade arbeten och större volymer efter investeringen i två nya fräsar. Tillsammans klarar maskinerna att finfräsa upp till sex sidor med mycket imponerande ytor.

  Utgångsmaterial i stång, plåt och förbearbetade standardplattor beroende på önskat antal finfrästa sidor.

  Vårt koncept av förbearbetat stål

  Kontakta oss

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.