Total Tooling Solutions

Komplett service

Uddeholm erbjuder ett komplett program av tjänster för att förbereda och underhålla verktyg nära våra kunder över hela världen.

Skräddarsydda lösningar

Valet av verktygsstål har stor betydelse för verktygets prestanda och din lönsamhet. Diskutera dina behov med våra lokala representanter och låt dem hjälpa dig att hitta det stål som bäst passar dina behov.

Teknisk support

Om du stöter på svårigheter med verktygen hjälper vår erfarna kundtjänst och våra tekniska experter dig att lösa problemen.

YouTube

Genom att ladda videon godkänner du YouTubes sekretesspolicy.
Läs mer

Ladda video

Worldwide Customer Service

Uddeholm har ett komplett program av tjänster för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av vårt verktygsstål. Vi erbjuder bland annat värmebehandling, ytbehandling, bearbetning, svetsning, utbildning och teknisk kundservice direkt från din lokala kontakt eller genom utvalda partners.

Valet av verktygsstål påverkar verktygets prestanda och din lönsamhet. Kontakta ditt närmaste Uddeholmskontor för en diskussion kring möjligheterna för dig och dina produkter. Vi finns alltid nära till hands med teknisk kunskap, rådgivning och support, var du än befinner dig.


Bättre prestanda

Ökat värde

För din bekvämlighet


Kontakta oss för mer information