Värmebehandling Vetlanda

Värmebehandling för bättre verktygsprestanda

Med hjälp av rätt värmebehandling kan du optimera ditt ståls egenskaper och uppnå maximal prestanda för ditt verktyg eller komponent. Den förbättrar motståndet mot vanliga skademekanismer och vi är fast beslutna att hjälpa dig att hitta den mest lämpliga värmebehandlingstjänsten.

Våra verktygsstål levereras normalt i mjukglödgat tillstånd, vilket gör bearbetningen lättare för verktygstillverkaren. Stålet kan sedan enkelt värmebehandlas efter verktygsanvändarens specifika behov. Vi kan hjälpa dig med värmebehandlingstjänster som mjukglödgning, avspänningsglödgning, härdning och anlöpning.

Utrustningen vi arbetar med är den senaste inom vakuumvärmebehandling vilket ger materialet optimala förutsättningar. Genom att arbeta med vakuumugnar så förblir ytorna nästintill opåverkade och deformationer av stålet blir minimala. Alla grafer och parametrar registreras och sparas vilket ger kunden en chans att själv se processen som stålet genomgått.

Resultatet vi levererar är en skräddarsydd helhetslösning med rätt materialegenskaper för ditt specifika verktyg eller komponent.

Värmebehandling kapacitet
Kontakta oss för mer information


Share it
Avbryt
cancel
Avbryt

Mina kontoinställningar

Byt företag

Du är inloggad som:

Du behöver logga ut och logga in med andra uppgifter för att byta företag.

Avbryt Logga in med ett annat företag

Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.