Värmebehandling för bättre verktygsprestanda

  Med hjälp av rätt värmebehandling kan du optimera ditt ståls egenskaper och uppnå maximal prestanda för ditt verktyg eller komponent. Den förbättrar motståndet mot vanliga skademekanismer och vi är fast beslutna att hjälpa dig att hitta den mest lämpliga värmebehandlingstjänsten.

  Våra verktygsstål levereras normalt i mjukglödgat tillstånd, vilket gör bearbetningen lättare för verktygstillverkaren. Stålet kan sedan enkelt värmebehandlas efter verktygsanvändarens specifika behov. Vi kan hjälpa dig med värmebehandlingstjänster som mjukglödgning, avspänningsglödgning, härdning och anlöpning.

  Utrustningen vi arbetar med är den senaste inom vakuumvärmebehandling vilket ger materialet optimala förutsättningar. Genom att arbeta med vakuumugnar så förblir ytorna nästintill opåverkade och deformationer av stålet blir minimala. Alla grafer och parametrar registreras och sparas vilket ger kunden en chans att själv se processen som stålet genomgått.

  Resultatet vi levererar är en skräddarsydd helhetslösning med rätt materialegenskaper för ditt specifika verktyg eller komponent.

  Kontakta oss för mer information


  Share it
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.