Tjänster

  Webbshop Värmebehandling Uddeholm Machining
  Maskinbearbetning Utbildning Appar

  Hos Uddeholm anser vi det viktigt att kunna erbjuda kompletterande tjänster till vårt produktutbud. Vi kan hjälpa dig med allt från stålval och ritningar till rekommendationer gällande skärdata och efterbehandling.
  I vårt moderna härdcenter i Vetlanda hjälper vi dig med anpassad värmebehandling utifrån stålets blivande användningsområde. Här finns 2 vakuumhärdugnar och 5 anlöpningsugnar med kapacitet upp till 900x900x1200(mm) och 1200kg. I samma byggnad som värmebehandlingen har vi ett lager där ett flertal standardartiklar och härdade rundstänger i Uddeholm Orvar Supreme lagerhålls.

  Sedan 2012 är även bearbetningsenheten Uddeholm Machining en del av den svenska säljorganisationen, vilket innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar i allt från förbearbetat stål till helt färdiga komponenter.

  Härdning
  Digital utveckling för att öka vår tillgänglighet

  Våren 2019 lanserade vi Uddeholms webbshop som nu finns integrerar på uddeholm.se. Efter en enkel registrering har du som kund möjlighet att lägga en beställning ur vårt standardsortiment under dygnets alla timmar, var du än befinner dig.
  Du kan registrera dig här>>

  För dig som mobilanvändare har vi utvecklat apparna “Uddeholm Steel Handbook” och “Uddeholm Machining Guideline” som innehåller allmän information on Uddeholms stålsorter och rekommendationer om skärande bearbetning. Apparna finns enbart på engelska och finns att ladda ner kostnadsfritt från App store och Google play.

  Kurser

  Uddeholm håller kontinuerliga kurser i svetsning av verktygsstål vid produktionsenheten i Hagfors. Under tre dagar blandas teori med praktik för ökad kunskap om olika svetsoperationer och hjälpmedel. Kursen brukar hållas två gånger per år, är du intresserad av att delta? Vänligen kontakta din Uddeholmsäljare.

  Vår ambition är att vara den perfekta samarbetspartnern! Vi finns till hands med teknisk kunskap och rådgivning samtidigt som vi kan erbjuda Uddeholms kompletta program av produkter och tjänster, alltid med löftet att stärka konkurrenskraften och skapa mervärde för dig som kund.

  Kontakta oss

  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.