TJÄNSTER


  Gång på gång ser vi bevis för hur viktig kombinationen av rätt materialval, värmebehandling och ytbehandling är för ett verktygs livslängd. När dessa parametrar blir rätt minskar risken att onödiga skademekanismer uppstår allt för tidigt. Därför tycker vi det är en självklarhet att kunna erbjuda kompletterande efterbehandlingar av hög kvalitet till våra stål.

  Värmebehandling

  Ytbeläggning

  Maskinbearbetning

   

  DIGITAL UTVECKLING FÖR ÖKAD TILLGÄNLIGHET


  Våren 2019 lanserades Uddeholms webbshop som finns integrerad på hemsidan. Efter en enkel registrering har du som kund möjlighet att lägga en beställning ur vårt standardsortiment under dygnets alla timmar, var du än befinner dig.

  Önskar du lättillgänglig information via telefonen så har vi apparna  “Uddeholm Steel Handbook” och “Uddeholm Machining Guideline” som innehåller allmän information on Uddeholms stålsorter samt rekommendationer om skärande bearbetning. Apparna finns enbart på engelska och kan laddas ner kostnadsfritt på App store och Google play.

  Webshop

  Appar

   

  UTÖKA DIN KUNSKAP


  Uddeholm håller kontinuerliga kurser i svetsning av verktygsstål vid stålverket i Hagfors. Under tre dagar blandas teori med praktik för ökad kunskap om olika svetsoperationer och hjälpmedel.

  Om vill lära dig mer om våra stål, efterbehandlingar, 3D-printing etc. så har vi inspelade webinar som du kan ta del av när som helst. Föredrar du att läsa så har vi också White papers vars syfte är att hjälpa läsaren att förstå ett ämne, lösa ett problem eller att fatta ett beslut.

  Webinar

  Utbildningar

  White papers

   

  Vår ambition är att vara den perfekta samarbetspartnern!
  Vi finns till hands med teknisk kunskap och rådgivning samtidigt som vi kan erbjuda Uddeholms kompletta program av produkter och tjänster, alltid med löftet att stärka konkurrenskraften och skapa mervärde för dig som kund.

   

  Kontakta oss

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.