Hållbarhet

  YouTube

  Genom att ladda videon godkänner du YouTubes sekretesspolicy.
  Läs mer

  Ladda video

  Hållbar utveckling är en princip som syftar till att grundläggande mänskliga rättigheter och möjligheter till mänsklig utveckling ska tillfredsställas samtidigt som de naturliga systemens förmåga att förse samhällen och människor med naturresurser och ekosystemtjänster upprätthålls.

  Stål är ett av de viktigaste och vanligaste byggmaterialen i världen idag. Det används överallt och i praktiskt taget alla branscher. Stål är en del av slutprodukten eller används i de verktyg som gör den. Det är helt enkelt svårt att föreställa sig en värld utan stål.

  Strävan efter att uppnå ett hållbart samhälle är en del av vår verksamhet. Vi är övertygade om att nya tekniska innovationer kommer att spela en viktig roll i många av de globala miljöutmaningarna som ligger framför oss. Vår erfarenhet, vårt kunnande och våra värderingar kommer att vara nyckeln till den fortsatta utvecklingen. Den stora utmaningen för Uddeholm är att se till att bolagets lönsamhet är resultatet av en långsiktig balans mellan sociala, miljömässiga och ekonomiska intressen.

  Vi vill göra skillnad. Tillsammans strävar vårt nätverk av experter runt om i världen ständigt efter att skapa lösningar som är hållbara, säkra och långvariga – för oss själva och våra kunder. Med andra ord, våra kunder får mycket mer från oss än bara stål. De får också vårt löfte att alltid producera stål som är så miljövänligt som möjligt. Att uppnå det är en ständigt pågående process och ett löfte som måste hållas varje dag.

  Hållbarhetsrapport

  Ladda ner pdf
  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.