Håll­bar­het

  Stål är ett av de viktigaste och vanligaste byggmaterialen i världen idag. Det används överallt och i praktiskt taget alla branscher. Stål är en del av slutprodukten eller används i de verktyg som formar den. Det är helt enkelt svårt att föreställa sig en värld utan stål.

  Strävan efter att uppnå ett hållbart samhälle är en del av vår verksamhet. Vi är övertygade om att nya tekniska innovationer kommer att spela en viktig roll i många av de globala miljöutmaningarna som ligger framför oss. Vår erfarenhet, vårt kunnande och våra värderingar kommer att vara nyckeln till den fortsatta utvecklingen. Den stora utmaningen för Uddeholm är att hitta en långsiktig balans mellan sociala, miljömässiga och ekonomiska intressen.

  Vi vill göra skillnad. Tillsammans strävar vårt nätverk av experter runt om i världen ständigt efter att skapa lösningar som är hållbara, säkra och långvariga – för oss själva och våra kunder. Med andra ord, våra kunder får mycket mer från oss än bara stål. De får också vårt löfte att alltid producera stål som är så miljövänligt som möjligt. Att uppnå det är en ständigt pågående process och ett löfte som måste hållas varje dag.

  Hållbarhetsrapport 2020-21

  Ladda ner pdf
  Kontakta oss för mer information


   Följ oss
   Avbryt
   cancel
   Avbryt

   Mina kontoinställningar

   Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.