OM OSS


  Vi är Uddeholms säljbolag i Sverige med huvudkontor i Göteborg. 2019 öppnade vi ett värmebehandlingscenter samt lager i Vetlanda där vi lagerhåller flertal standardartiklar och härdade rundstänger i Uddeholm Orvar Supreme. I värmebehandlingscentret arbetar vi med vakuumhärdugnar och anlöpningsugnar med varierad kapacitet. Sedan 2012 är även bearbetningsenheten Uddeholm Machining en del av den svenska säljorganisationen, vilket innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar i allt från förbearbetat stål till helt färdiga komponenter.

  I Hagfors har vi produktion, forskning och utveckling samlad på en och samma plats. På vår forskningsavdelning, ett av Sveriges ledande laboratorier, arbetar vi kontinuerligt för att skapa nya unika stålsorter samt optimera vår befintliga produkter med kundens behov i fokus.

  Om Uddeholm

  Historia

  Tillverkningsflöde

  Forskning

  Hållbarhet

  Nyheter

  Kundtidning

  Jobberbjudanden

  Uppförandekod

  Inköpsvillkor

  Garantier/Certifiering

  Vår ambition är att vara den perfekta samarbetspartnern!
  Vi finns till hands med teknisk kunskap och rådgivning samtidigt som vi kan erbjuda Uddeholms kompletta program av produkter och tjänster, alltid med löftet att stärka konkurrenskraften och skapa mervärde för dig som kund.

  Kontakta oss

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.