Maskin­bear­bet­ning

Låt oss göra en del av jobbet

Moderna verktygsstål tenderar att bli mer och mer komplicerade att bearbeta med skärande verktyg. Kostnader relaterade till bearbetning är ofta den största delen av den totala produktionskostnaden för ett verktyg. Genom att utnyttja vår maskinpark för bearbetningsoperationer kan du frigöra produktionskapacitet och personal och fokusera på din kärnverksamhet.

Vi har investerat i modernare maskiner, logistik och lagerhantering för att kunna erbjuda dig högre kvalitet och kortare ledtider. Våra bearbetningstjänster ökar möjligheterna till mervärde genom en rad lösningar från svart stål till färdiga komponenter.

Vi ger även bearbetningsrekommendationer för alla våra stålkvaliteter. Att välja förbearbetat stål från Uddeholm är en kostnadseffektiv lösning som ger dig perfekt material att jobba med redan från början.

Vårt lagerprogram av 4-sidigt förbearbetade standardplattor innehåller ca 1300 dimensioner i allt från höglegerade pulverstål och ESR-stål till konventionella stål.

Det betyder att du kan välja det material som krävs för ditt jobb i en dimension som ligger nära måtten på slutprodukten, vilket sparar tid och minskar materialåtgången.

Produktprogram

Uddeholmsstålen Formax, UHB 11, Fermo, Holdax och Impax Supreme kan levereras gasskurna i tjocklek från 10-270 mm. Övriga högre legerade stålsorter levereras vattenskurna.

Största formatet på plåt är 2500×6000 mm. Gängade hål för lyftöglor kan göras på plattor med maxlängd 2200 mm och maxbredd 1100 mm.

Vårt koncept av förbearbetat stål

Finbearbetningen i Hagfors kan hantera mer avancerade arbeten och större volymer efter investeringen i två nya fräsar. Tillsammans klarar maskinerna att finfräsa upp till sex sidor med mycket imponerande ytor.

Utgångsmaterial i stång, plåt och förbearbetade standardplattor beroende på önskat antal finfrästa sidor.

Vårt koncept av förbearbetat stål

Kontakta oss för mer informationShare it
Avbryt

Byt företag

Du är inloggad som:

Du behöver logga ut och logga in med andra uppgifter för att byta företag.

Avbryt Logga in med ett annat företag

Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.