Vastuullisuus

  Teräs on yksi tärkeimmistä ja yleisimmistä rakennusmateriaaleista tänä päivänä. Sitä käytetään kaikkialla, ja käytännöllisesti katsoen kaikilla teollisuudenaloilla. Teräs on joko osa lopputuotetta tai sitä käytetään työvälineissä, joilla lopputuote valmistetaan. Yksinkertaisesti on vaikea kuvitella maailmaa ilman terästä.

  Pyrkimys kohti kestävää yhteiskuntaa on osa liiketoimintaamme. Olemme vakuuttuneita siitä, että uudet tekniset innovaatiot ovat merkittävässä osassa tulevaisuuden monissa maailmanlaajuisissa ympäristöhaasteissa. Kokemuksemme, osaamisemme ja arvomme ovat jatkuvan kehittymisen avain. Uddeholm haluaa varmistaa, että yrityksen kannattavuus on seurausta pitkäaikaisesta tasapainosta sosiaalisten, ympäristönsuojelun ja taloudellisten seikkojen välillä.

  Haluamme erottua. Asiantuntijaverkostomme kaikkialla maailmassa pyrkii jatkuvasti luomaan ratkaisuja, jotka ovat kestäviä, turvallisia ja pitkäkestoisia – meille ja asiakkaillemme. Toisin sanoen, asiakkaamme saavat meiltä paljon enemmän kuin pelkkää terästä. Lisäksi he pystyvät hyödyntämään lupaustamme siitä, että valmistamme aina mahdollisimman ympäristöystävällistä terästä. Tämän saavuttaminen on jatkuva prosessi ja lupaus, joka meidän on tehtävä joka päivä.

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja


  Share it
  peruuta
  cancel
  peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.