Veitset

  Uddeholm on maailman johtava yritys valmistusteollisuuden ensiluokkaisen teräksen kehityksen ja valmistuksen alalla. Arkiset tuotteet – kuten autot, astianpesukoneet ja ruohonleikkurit – sisältävät kaikki osia, jotka on leikattu ja muokattu Uddeholmin teräksestä valmistetuilla työvälineillä.

  Nykyiset ankarat tuottavuusvaatimukset sekä tarve leikata vaikeita ja kovia työstömateriaaleja ovat inspiroineet meitä kehittämään maailman parasta työkaluterästä. Jos pystymme parantamaan työvälineiden suorituskykyä kaikkein vaativimmissa teollisuussovelluksissa, kuvittele, mitä voimme tehdä veitsenterän suorituskyvylle.

  Uddeholmilla on huippunykyaikaiset teräksentuotantolaitokset. Niiden joukossa on yksi maailman nykyaikaisimmista tehtaista pulverimetallurgisesti valmistetun teräksen alalla. Siellä teräksenvalmistusprosessi on päivitetty kolminkertaisesti normaaliin tasoon verrattuna. Tämän takia kutsumme pulverimetallurgisesti valmistettuja tuotteitamme nimellä SuperClean. Veitsivalmistajille tämä merkitsee terästä, joka mahdollistaa terävämmät leikkuupinnat, kovemmat terät ja huolettoman tuotannon sekä erinomaisen hiottavuuden ja kiillotettavuuden.

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja


  Share it
  peruuta
  cancel
  peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.