Tervetuloa Uddeholmin verkkokauppaan

 

Verkkokaupallamme haluamme tehdä yrityksestämme helpommin tavoitettavan. Voit nyt tilata tai pyytää tarjouksen vakiotuotteistamme mihin kellonaikaan tahansa, kun se sinulle parhaiten sopii.

Voit nyt laskea ja tilata materiaalit suoraan kotisivuiltamme. Valitse vain teräslaatu ja haluamasi mitat. Järjestelmä laskee tämän jälkeen hinta-arvion ja toimitusajan. Saat toki jatkossakin tukea myyjiltämme aukioloaikoinamme.

Verkkokaupan etuja:
  • Näe tilaushistoriasi
  • Tee uudelleen tilaus napinpainalluksella
  • Seuraa tilaustasi reaaliajassa
  • Lataa dokumentteja, kuten laskuja, tilausvahvistuksia ja todistuksia

Voit rekisteröityä täältä>>

Verkkokauppamme toimii parhaiten Google Chrome –selaimessa.

Odotamme seuraavaa tilaustasi!

Aloita verkkokaupan käyttö

Rekisteröityminen

Kun olet rekisteröitynyt kotisivullamme, saat meiltä vahvistussähköpostin. Sen kautta voit valita salasanasi. Tämän jälkeen voit aloittaa verkkokaupan käytön ja tutustua sen tarjoamiin etuihin.

Tilaa tuotteita

Tilataksesi tuotteita verkkokaupastamme tulee sinun ensin kirjautua sisään yritysprofiilillasi. Sen jälkeen voit tehdä ostoksia.

Tilauskaavakkeelle pääset kahdella tavalla. Voit valita ”Tuotetyyppi” josta voit valita haluamasi muodon tai profiilin ja sen jälkeen teräslaadun. Tai voit valita ”Tuotteet” josta pääset valitsemaan suoraan haluamasi teräksen ja sen jälkeen mitat ja määrän.

Muut toiminnot

Tilauksen tehtyäsi voit myös seurata käsittelyn etenemistä reaaliajassa. Voit myös seurata tuotteiden toimitusta kuljetusliikkeen rahtinumerolla linkin kautta.

Verkkokaupasta voit myös ladata tilaukseen liittyviä dokumentteja kuten lähetyslistan, tilausvahvistuksen, laskun ja todistukset.

 

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja


Share it
peruuta
cancel
peruuta

My account settings

Vaihda yritystä

Olet kirjautunut yrityksenä:

Sinun on ensin kirjauduttava ulos, ja kirjauduttava uudelleen vaihtaaksesi yritystä.

peruuta Kirjaudu toisen yrityksen nimissä

Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.