Uddeholm Real actions TM

Vastuullisuus

Kestävä kehitys on periaate, joka pyrkii täyttämään perimmäiset ihmisoikeudet ja tarjoamaan mahdollisuudet inhimilliselle kehitykselle samalla, kun se säilyttää luonnon järjestelmien kyvyn tarjota yhteisöille ja ihmisille luonnon resursseja ja ekosysteemipalveluita.

YouTube

Lataamalla videon hyväksyt YouTuben tietosuojakäytännön.
Lisätietoja

Lataa video

Vastuullisuus ei ole meille uusi konsepti. Olemme 1960-luvulta lähtien käyttäneet valokaariuunia teräsrunkojemme sulatusprosessissa. Olemme vähentäneet fossiilisia CO2-päästöjä 46% vuoden 1990 jälkeen. Käytämme jo nyt ainoastaan 100% fossiilivapaata sähköä ja tuotteemme on valmistettu 84–98% kierrätysmateriaaleista. Olemme vakuuttuneita siitä, että uusilla teknologiainnovaatioilla on merkittävä rooli globaaleissa ympäristöhaasteissa. Kokemuksemme, asiantuntemuksemme ja arvomme ovat tulevan kehityksen avain.

Olemme Uddeholmissa jo aloittaneet matkamme kohti fossiilivapaata tuotantoa ja ilmastoneutraaliutta. Tuotantojärjestelmämme ja sijaintimme antavat meille todella sopivat olosuhteet johtaa tätä kehitystä. Tuotantomme on vuoteen 2030 mennessä fossiilivapaata ja vuoteen 2040 mennessä koko tuotteidemme elinkaari on ilmastoneutraali.

Vuonna 2021 toteutimme ilmastoneutraalin tuotantoviikon. Korvasimme Uddeholmin ilmastoneutraalin viikon aikana LNG:n (nesteytetyn maakaasun) fossiilivapaalla LBG:llä (nestekaasulla). Kaikki sisäiset kuljetukset vaihdettiin lisäksi fossiilivapaaseen sähköön tai 100-prosenttisesti HVO100-polttoaineeseen (biodieseliin). Nämä toimenpiteet vähentävät huomattavasti fossiilisia CO2-päästöjämme, päästöt vähenevät jopa 90%. Nämä ovat todellisia muutoksia. Muutoksia, jotka osoittavat, että mahdottomana pidetty on todellisuudessa mahdollista. Ei huomenna, vaan tänään. Lue lisää Uddeholmin ilmastoneutraalista viikosta »

Järjestimme viime vuoden aikana aktiviteetteja vahvistamaan työympäristöämme, jonka tulisi olla turvallinen ja terveellinen. Liiketoimintamme on toteutettava tavalla, jossa kukaan ei loukkaannu ja jossa huolehdimme toistemme turvallisuudesta. Työskentelemme lisäksi ennaltaehkäisevästi fyysisen ja psyykkisen terveyden hyväksi. Olemme kehittäneet terveyspolitiikkaamme ja tarkistamme sitä jatkuvasti, jotta se täyttää standardit, joita vastuulliselta ja terveeltä työympäristöltä vaaditaan.

Eri puolilla maailmaa toimiva asiantuntijaverkostomme pyrkii jatkuvasti luomaan ratkaisuja, jotka ovat kestäviä, turvallisia ja pitkäkestoisia – asiakkaillemme ja meille. Toisin sanoen asiakkaamme saavat meiltä paljon muutakin kuin terästä. He saavat myös lupauksemme tuottaa aina terästä, joka on ympäristölle mahdollisimman ystävällistä. Tämän saavuttaminen on jatkuva prosessi ja lupaus, joka on tehtävä joka päivä.

Lataa PDF (EN)

Uddeholmin tuotteet sisältävät 84–98% kierrätysmateriaaleja

Yli 50% Uddeholmin sisäisistä kuljetuksista on fossiilivapaita ja ne hoidetaan fossiilivapaalla sähköllä tai uusiutuvalla polttoaineella

100% Uddeholmin jäähdytysvedestä palautetaan luonnon kiertokulkuun

Uddeholmin käyttämän sähkön tuottavat pohjoismaiset voimalaitokset ilman fossiilisia lähteitä


Voestalpine High Performance Metals kestävän kehityksen viitekehys

inSPire by voestalpine logo

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja