Pinnoitus

  Pinnoitukset

  Uddeholm tarjoaa sisaryrityksemme Eifelerin kehittämiä PVD- ja CVD-pinnoitteita. Menetelmillä saadaan erittäin ohuita pinnoitteita, joiden paksuus vaihtelee 1-10 myyn välillä. Pinnoiteilla saavutetaan jopa 4000 vickersin kovuus sekä ainutlaatuisia ominaisuuksia esim. kulumista, tahmaamista ja korroosiota vastaan. Optimaalinen tulos saavutetaan yhdistämällä pinnoitus oikeaan teräkseen. Myös lämpökäsittely ja pinnanlaatu pitää huomioida pinnoittaessa kappaleita.

  PVD-Pinnoitteet

  Uddeholmin pinnoituskeskuksessa Koldingissa, Tanskassa, tuotamme markkinoiden parhaita PVD-pinnoitteita Eifeler-pinnoituslaitteilla. Pinnoitteissa käytetään uusinta teknologiaa ja innovaatioita. Pinnoite voi olla yksi- tai monikerroksinen tai nanorakenteinen. Pinnoituslämpötila on 200-480 °C riippuen pinnoitteesta.

  CVD-Pinnoitteet

  CVD-pinnoitteita käytetään erittäin vaativissa sovelluksissa kuten jauhepuristuksessa. Sovelluksissa käytetään erittäin kovia ja vahvoja pinnoitteita, jotka pysyvät erinomaisesti pinnoitettavissa materiaaleissa. CVD pinnoitus tapahtuu yli 1000 °C lämpötilassa. CVD-pinnoitteet tehdään Düsseldorfissa.

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.