Uddeholm Steel Handbook

  Uddeholm Steel Handbook -mobiilisovellus sisältää kaiken, mitä insinöörit, työvälinevalmistajat sekä työvälineiden käyttäjät ja ostohenkilöstö tarvitsevat oikeiden tuotteiden ja palveluiden valitsemiseen. Monipuoliset toiminnot helpottavat työskentelyäsi.

  Löydä sopivat materiaalit teräkseltä tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella. Lataa esitteitä, tuotetietoja ja muita tietoja siitä, mitä teräksellä voidaan saavuttaa.

  Vältä koneistuksen piilokustannukset. Vertaa nykyisin käyttämääsi terästä Uddeholmin teräslajeihin ja havaitse, miten Uddeholmin laadukkaammat teräkset voivat parantaa yrityksesi kannattavuutta.

  Laske tarvitsemasi teräksen määrä nopeasti ja helposti.

  Sisäisellä yksikkömuuntimella voit muuntaa kovuuden, voiman ja pituuden yksikköjä ja tehdä monia muita yksikkömuunnoksia.

  Lataa Uddeholm Steel Handbook

  Uddeholm Machining Guideline

  Uddeholm Machining Guideline -mobiilisovellus sisältää tietoja ja suosituksia Uddeholm-terästen käyttämisestä erilaisissa työvälineissä. Valitse teräs ja käyttämäsi työvälineen tyyppi, minkä jälkeen saat suosituksia parhaan tuloksen varmistavista asetuksista. Voit tallentaa laskelmat yhdessä kuvien kanssa ja käyttää niitä myöhemmin uudelleen tai lähettää ne suoraan Uddeholmille tai työtovereillesi.

  Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, sinun on hyväksyttävä käyttöehdot ja annettava myyntiedustajalta saamasi PIN-tunnus.

  Nyt voit valita Uddeholm-teräksen. Valitse sitten työväline koskettamalla luokkatasoja. Nyt voit syöttää erilaisia ominaisuuksia (esimerkiksi halkaisija) valitsemallesi työvälineelle. Ominaisuuksien syöttämisen jälkeen näyttöön tulee suositus käytettävistä arvoista (esimerkiksi karanopeus). Voit myös mukauttaa joitakin suositusarvoja.

  Voit tallentaa laskelman napsauttamalla oikean yläkulman ristikkokuvaketta. Voit myös ottaa kuvia älypuhelimen kameralla, tarkastella yleisiä suosituksia ja lähettää tulokset Uddeholmille tai työtovereillesi.

  Voit tarkastella tallentamiasi laskelmia palaamalla aloitussivulle koskettamalla paluupainiketta. Koskettamalla tallennettua laskelmaa voit avata laskelmanäkymän, johon tallennetut arvot on täytetty valmiiksi. Tämän jälkeen voit syöttää uusia arvoja tai korvata aikaisemmin tallennetun laskelman. Voit myös tallentaa sen täysin uutena laskelmana.

  Lataa Uddeholm Machining Guideline -mobiilisovellus

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.