Kauhan kynnet

Trasteel kauhan kynnet valmistetaan kulumiskestävyys edellä jo 25 vuoden kokemuksella. Trasteel-kynsien muotoilu on optimoitu siten, että materiaalia on eniten juuri niissä kohdissa, joihin kuluminen erityisesti kohdistuu. Käyttötarkoituksen mukaisesti muotoillut kynnet säilyttävät terävyytensä käytössä ja tehostavat siten kauhan toimivuutta ja alentavat työkoneen polttoainekuluja.

Jokaisen yksittäisen kauhan kynnen valmistusprosessi on tarkkaan valvottua, jolloin Trasteel-kynnet ovat erittäin tasalaatuisia. Voit siis olla varma, että jokainen käyttämäsi kynsi toimii samalla tavalla.

Valuprosessin jälkeen kynsille suoritetaan valuterästuotteille tarpeellinen normalisointihehkutus, jonka jälkeen ne nuorrutetaan. Nuorrutuksen avulla Trasteel-kynsille saadaan käyttötarkoitukseen nähden paras mahdollinen kovuuden ja sitkeyden suhde.

Lisäksi valikoimastamme löytyy Trasteel-istukat kaikille Trasteel-kynsillemme. Tarjoamme myös tarvittavat varaosat, kuten lukitustapit ja –renkaat.

Tuotteet>>

Trasteel-kynnet, istukat sekä varaosat varastoidaan Vantaan Tuupakassa, josta toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen lyhyellä toimitusajalla, pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Tämän lisäksi Trasteel-tuotteet on saatavilla kaikista AGCO Suomen myymälöistä kautta maan.

Jälleenmyyjäverkosto>>

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja