Kovametallituotteet

Betek on saksalainen kovametallituotteita valmistava yritys, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan saksalaisella jämäkkyydellä korkea laatu, kestävyys ja käyttäjäystävällisyys edellä. Juuri näistä syistä erityisesti Betekin kovametallitapit ovat saavuttaneet merkittävän markkina-aseman, ja tyytyväisten käyttäjien määrä kasvaa edelleen vuosi vuodelta. Tuotevalikoimamme käsittää kovametallituotteet muun muassa alusterälaitteisiin, tiehöyliin, tielanoihin, lumiauroihin, lumilinkoihin sekä erilaisiin kauhoihin Betekin kovametallituotteet valmistetaan volframikarbideista ja koboltista koostuvasta metallimatriisikomposiitista. Volframikarbidi on yksi maailman kovimmista, mutta samalla myös hauraimmista materiaaleista. Pehmeään kobolttiin yhdistettynä saadaan aikaiseksi metallimatriisikomposiitti, jossa yhdistyvät suuri kovuus ja kulutuskestävyys sekä äärimmäinen lujuus.

Kovametallituotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan ensiluokkaisia raaka-aineita, jolloin lopputuotteessa olevien epäpuhtauksien ja sulkeumien määrä saadaan mahdollisimman vähäiseksi. Tästä johtuen Betekin valmistamat kovametallituotteet ovat erittäin tasalaatuisia ja kestäviä, eikä käyttäjän tarvitse pelätä tuotteiden ennenaikaista rikkoutumista.

Betekin kovametallituotteet valmistetaan laatustandardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

Tuotteet>>

Kennametal on yhdysvaltalainen kovametallituotteita valmistava yritys, jonka tuotteet on valmistettu ja suunniteltu kestämään iskuja ja erittäin kovaa kulutusta. Kennametalin tuotteiden salaisuus piilee heidän käyttämässään kovametallissa, joka on aina neitseellistä volframikarbidia, eikä siis koskaan kierrätettyä. Neitseellinen volframikarbidi on materiaalina erittäin hienojakoista ja tasalaatuista, jolloin kovametallituotteille saavutetaan paras mahdollinen kulutuskestävyys. Tuotevalikoimastamme löydät kovametallituotteet tienhoitoon, asfaltin- ja betonin jyrsintään, murskaukseen, pellonraivaukseen, kauhojen suojaukseen ja erilaisiin kaivosteollisuuden sovelluksiin.

KenCast – Kova ja ylivoimaisen kulutuskestävyyden omaava suojapala

Kennametal KenCast suojapalat valmistetaan liittämällä metallurgisesti volframikarbideja teräspalaan, jolloin saavutetaan jopa 6-kertainen kulutuskestävyys perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja –mallisia suojapaloja, jotka voidaan helposti hitsata lähes jokaiseen työkoneeseen tai muuhun kohteeseen. KenCast suojapaloja käytetään yleisesti kaivinkoneen kauhojen suojaamisessa ja jopa NASCAR-autojen pohjassa.

KenCast tuotteet soveltuvat monipuolisesti erittäin kovaa kulutuskestävyyttä vaativiin kohteisiin suojaamaan työlaitteitasi ja helpottamaan työtäsi, riippumatta siitä työskenteletkö maanpinnan alla tai päällä. KenCast suojapalat soveltuvat erinomaisesti kaivoksille, kivimurskaamoille, teiden huoltoon tai suojaamaan lumiauraa.

Kun haluat säästää huoltokuluissa ja välttyä ylimääräisiltä työseisokeilta, suojaa työkoneesi helposti hitsattavilla KenCast suojapaloilla.

Road King- Jyrsintappien lyömätön kuningas

Kennametal Road King jyrsintapit on suunniteltu erityisesti asfaltin ja betonin jyrsintään, mutta soveltuvat erinomaisesti myös muun muassa murskausjyrsimiin, peltojyrsimiin, kantojyrsimiin ja suojyrsimiin. Kennametalin jyrsintappien kärjet on suunniteltu siten, että jyrsittävä materiaali ohjautuu kärjen urien suuntaisesti helpottaen tapin pyörimistä, jolloin jyrsintapin käyttöikä paranee.

Tuotteet>>

Black Cat on yksi maailman suurimmista volframikarbidikulutustuotteiden valmistajista, jonka korkealaatuisia tuotteita käytetään muun muassa rakennus- ja kaivosteollisuudessa sekä teiden hoidossa.
Suurin osa Black Cat tuotteista valmistetaan lämpökäsitellystä booriseosteisesta teräksestä, jonka kovuus on vähintään 500HBW. Volframikarbidiosat valmistetaan korkealaatuisista neitseellisistä volframikarbideista, jotka antavat parhaan kulutuskestävyyden esimerkiksi lumiauranterille.

JOMA 6000 – Kovametalliterä lumiauroihin

JOMA 6000 kovametalliterät on suunniteltu lumiauroihin. Terien avulla voidaan tehokkaammin poistaa teiltä/ajourista lunta ja jäätä, ja näin ollen myös tarve tiesuolaukselle vähenee.

JOMA 6000 kovametalliterän salaisuus piilee sen uniikissa ja patentoidussa 3-osaisessa rakenteessa, jonka avulla saavutetaan muun muassa seuraavat hyödyt:

  • voidaan poistaa tehokkaammin lunta ja jäätä teiltä
  • voidaan vähentää huoltotarpeita
  • voidaan minimoida tärinää
  • voidaan vaimentaa melua
  • voidaan vähentää tiemerkintöjen kulumista

JOMA 6000 terän teräsrunkopaloihin (2) juotetaan volframikarbidipaloja (3), jonka jälkeen koko terä päällystetään kumilla (1).

Kumipäällysteen (1) tehtävänä on vähentää terän värinää sekä vaimentaa ääntä. Kovametalliterän teräsrunkopalat (2) muodostavat joustavan perusrungon terälle, joka mahdollistaa tienmuotoja mukailevan ajon. Tämä mahdollistaa lumen/loskan poistamisen myös ajourista. Volframikarbidipalat (3) juotetaan teräsrunkopaloihin (2), jolloin terän kulumiskestävyys saadaan huipputasolle.

VEKTOR – MARKKINOIDEN OHUIN KOVAMETALLITERÄ

Vektor-kovametalliterä on ruotsissa vuonna 2018 patentoitu markkinoiden ohuin kovametalliterä! Ohuen rakenteensa ansiosta Vektor-terää ei tarvitse painattaa tiehen niin paljon kuin perinteisiä kovametalliteriä, jolloin terä ei juurikaan lämpene käytössä. Näin ollen Vektor-terän käyttäjä säästää polttoaineen kulutuksessa, laadusta tinkimättä.

Vektor-terän rakenteessa on yhdistetty perinteisen tasaterän ja hammasterän parhaat ominaisuudet, jolloin terä puree tiehen erinomaisesti, jättäen jälkeensä siistin sekä sopivasti karhennetun pinnan. Tämän lisäksi Vektor-terä sisältää kovametallista valmistetun ytimen, jolloin terän kulumiskestävyys on ensiluokkaista.

Tuotteet>>

Kovametallituotteet varastoidaan Vantaan Tuupakassa, josta toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen lyhyellä toimitusajalla, pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Tämän lisäksi kovametallituotteet on saatavilla kaikista AGCO Suomen myymälöistä kautta maan.

Jälleenmyyjäverkosto>>

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja