uddeholm_hagfors

  Tietoja Uddeholmista

  Uddeholm on teollisuustyövälineiden työkaluterästen maailman johtava valmistaja. Eikä se ole sattumaa. Suhtaudumme intohimoisesti jokaiseen palaan terästä ja jokaiseen prosessivaiheeseen, raaka-aineesta lopputuotteeseen asti. Teknologia on tärkeää, mutta niin ovat taitotieto ja tuotekehityskin. Yhtä elintärkeitä ovat tahto, rohkeus, voima ja usko tulevaisuuteen. Kaikessa on kyse intohimosta – rakkaudesta teräkseen!

  Uddeholm on läsnä kaikkialla maailmassa. Näin ollen voit olla varma siitä, että pystyt saamaan samaa laadukasta terästä ja palvelua missä tahansa. Käytettävissäsi on laaja Uddeholm-valikoima pinnoitteita ja kokoja, ja olemme aina käytettävissäsi tarvitessasi teknistä osaamistammen, neuvoja ja tukea. Tehokas logistiikka ja maantieteellinen läheisyys lyhentävät toimitusaikoja ja ratkaisevat kulttuuriset ja kielelliset haasteet. Uddeholmin henkilöstö on varustautunut hyvin ratkaisemaan asiakkaiden haasteita pitkän kokemuksensa, syvällisen tutkimustyön ja uusien tuotteiden jatkuvan kehityksen ansiosta. Sillä ei ole väliä, milloin ja missä päin maailmaa nämä haasteet esiintyvät.

  Uddeholm-konsernin historia

  Uddeholm Suomessa

  Olemme palvelunhaluinen organisaatio, jonka taustalla on suuri kansainvälinen teräskonserni

  voestalpine High Performance Metals Finland Oy Ab on maailman johtavimman työkaluteräsvalmistajan, ruotsalaisen Uddeholm-konsernin suomalainen myyntiyhtiö. Uddeholm-konserni kuuluu maailmanlaajuiseen, alansa johtavimpaan voestalpine Edelstahl-erikoisteräskonserniin sekä edelleen itävaltalaiseen voestalpine-teräskonserniin.

  Yli 60-vuotinen liiketoimintamme perustuu pääosin oman konsernimme valmistamiin teräksiin ja palveluihin, mikä antaa meille kilpailuetua muihin toimittajiin verrattuna.

  Tarjoamme uusia näkökulmia ja uudenlaisia materiaaliratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti paremman tuloksen. Toimitamme erikoisteräksiä teollisen tuotannon monipuolisiin tarpeisiin.

  • Työvälineiden valmistus ja koneenrakennuksen vaativimmat kohteet
   Uddeholmin teräkset ovat maailmanlaajuisesti käytetyimpiä ja halutuimpia materiaaleja työvälineteollisuudessa. Uddeholmin teräksiä käytetään yhä enemmän myös koneenrakennuksessa ja kunnossapidossa, erityisesti kuluvien komponenttien rakennemateriaalina.
  • Rakenne- ja kulutustakestävät teräslevyt
  • Muut teräkset

  Historia Uddeholm Suomessa

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja


   Seuraa meitä
   peruuta
   cancel
   peruuta

   My account settings

   Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

   Please use a browser that is not outdated.

   You are using an outdated web browser.

   Errors may occur when using the website.