Personvern

  Ditt personvern er svært viktig for voestalpine High Performance Metals Norway AS, pb. 85 Kalbakken, 0902 Oslo (heretter kalt «vi» og «oss»). Vi overholder relevante forordninger om taushetsplikt, vern og riktig håndtering av personopplysninger i samsvar med den europeiske personvernforordningen (GDPR).

  Dette personvernreglementet beskriver hvordan, hvorfor og i hvilket omfang vi samler inn og bruker personopplysningene dine når du besøker og bruker nettstedet www.uddeholm.com/norway/nb/.

  Vi har også et eget personvernreglement for forretningspartnerne våre.

  Personopplysninger

  Personopplysninger er all informasjon som handler om den registrerte personen (en fysisk person), og som kan brukes til å identifisere vedkommende, enten direkte eller indirekte. Eksempler er navn, e-postadresse og IP-adresse.

  Kontakt

  Når du kontakter oss via e-post, telefon eller faks, vil vi behandle personopplysningene du sender oss (e-postadresse, navn, telefonnummer, faksnummer, henvendelsen og ev. tilhørende dokumenter), med det formål å håndtere henvendelsen.

  Informasjonskapsler

  Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler som setter det i stand til å kjenne igjen nettleseren din neste gang du besøker nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettleseren lagrer på enheten din. Dette gjør det mulig å tilpasse nettstedet etter interessene dine. Hvis du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du angi at nettleseren skal spørre deg hver gang den vil lagre nye kapsler, slik at du kan velge å tillate eller ikke tillate det i hvert enkelt tilfelle. Du kan også deaktivere all bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. Da kan det imidlertid være at du ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet fullt ut.

  Google Analytics

  Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en nettanalysetjeneste fra Google Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler, som er tekstfiler som lagres på datamaskinen din for å analysere hvordan du bruker nettstedet. Informasjon om hvordan du bruker dette nettstedet blir generert av informasjonskapselen og overføres som regel til en av Googles servere i USA og lagres der. Vi bruker bare Google Analytics med anonymisering av IP-adresser. Det betyr at Google vil trunkere (forkorte) IP-adressen din før den overføres. Dette gjøres i hele EU- og EØS-området. I helt spesielle tilfeller vil hele IP-adressen overføres til en av Googles servere i USA og trunkeres der. På vegne av nettstedets operatør vil Google bruke denne informasjonen til å analysere bruken av nettsiden, til å utarbeide rapporter om aktiviteter på nettstedet og til å tilby operatøren andre tjenester forbundet med bruken av nettstedet og internett. IP-adressen som nettleseren din sender ut mens Google Analytics jobber, vil ikke bli kombinert med andre data fra Google. Du kan stoppe bruken av informasjonskapsler ved å endre innstillingene for dette i nettleseren din. Da kan det imidlertid være at du ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet fullt ut. Du kan også hindre Google i å samle inn og behandle dataene som informasjonskapselen genererer ut fra hvordan du bruker nettstedet (inkludert IP-adressen din), ved å laste ned og installere programvaretillegget som er tilgjengelig på følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Du finner mer informasjon om vilkårene for tjenesten og om personvern på http://www.google.com/analytics/terms/us.html og https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=us.

  Rettslig grunnlag og lagringstider

  Databehandlingen skjer på grunnlag av artikkel 6.1(a) (samtykke) og/eller (f) («berettiget interesse») i GDPR.
  Behandlede personopplysninger brukes til statistiske analyser og for å drive, beskytte og optimalisere nettstedet (berettiget interesse). All annen bruk av personopplysningene dine (f.eks. utsending av nyhetsbrev) vil bare finne sted hvis du har gitt samtykke til det.
  Med mindre det er uttrykkelig angitt på det tidspunktet da personopplysningene dine blir samlet inn (f.eks. i en samtykkeerklæring), vil opplysningene dine bli slettet (eller anonymisert) når det ikke lenger er nødvendig å beholde dem for å oppfylle formålene med at de ble samlet inn, og så fremt ingen lover (f.eks. skattelov eller handelsrett) krever at vi fortsetter å lagre opplysningene.

  Overføring og tilgjengeliggjøring av personopplysninger

  Vi vil ikke overføre personopplysninger som er samlet inn om deg ut fra din bruk av nettstedet, til tredjeparter uten å ha innhentet ditt samtykke til det, med mindre vi er nødt til å gjøre det for å kunne oppfylle loven eller et pålegg fra myndighetene.
  Vi gjør bruk av opplysningsbehandlere (tjenesteytere) til å behandle personopplysninger, for eksempel innenfor rammene av en IT-supportavtale. Disse opplysningsbehandlerne er bundet av en avtale som forplikter dem til å overholde relevante personvernforordninger.

  Sosiale programtillegg

  Dette nettstedet bruker programtillegg eller funksjoner fra de sosiale nettverkene Facebook, Twitter, og Google+. I utgangspunktet er programtilleggene eller funksjonene deaktivert av hensyn til personvernet. Du må uttrykkelig aktivere dem for at de skal brukes. Før du aktiverer dem, bør du merke deg følgende informasjon om de enkelte leverandørene:

  Sporingskode for markedsføringssky i vår  DSF

  Salesforce Salgsky

  Data du gir oss via nettstedet vårt (f.eks. i skjemaer for registrering av nyhetsbrev, kontakt med oss, samt det faktum at du har deltatt i en konkurranse) lagres for tiden i Salesforce Salgsky (salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann -Str. 31, 80636 München, Tyskland) på servere i Storbritannia og i fremtiden i Nederland.

  Salesforce Marketing Cloud

  Vi bruker Salesforce Marketing Cloud for å sende våre nyhetsbrev, for automatiserte utsendelser (f.eks. Velkomstpost) samt for reklamekampanjer på sosiale nettverk. For dette formålet blir nyhetsbrevabonnentens data overført fra Salgskyen til Marketing Cloud. Salesforce Marketing Cloud-data lagres og behandles på Salesforce-servere i USA som påser at bindende interne databeskyttelsesregler er i samsvar med art. 46 stk. 2 b) og art. 47 EU-DSGVO (såkalte bindende bedriftsregler) dette for å opprettholde et passende nivå av databeskyttelse, selv når du behandler data utenfor EU. Ved hjelp av såkalte web beacons og piksler, mottar vi informasjon om brukernes klikkatferd via Marketing Cloud. Interaksjonsdata lagres i Marketing Cloud direkte på brukeren slik at vi kan sende deg målrettet reklame, f.eks. via sosiale nettverk. Hvis du ikke vil ha dette, har du muligheten til å slå av personlig annonsering i kontoinnstillingene dine på de sosiale nettverkene. Du kan også bruke en annen e-postadresse for nyhetsbrev enn den for dine sosiale mediekontoer.

  Facebook

  Dette nettstedet bruker sosiale programtillegg fra det sosiale nettverket facebook.com, som drives av Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Når programtillegget er aktivert, opprettes det en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serveren. Facebook mottar informasjon om at du (og IP-adressen din) har besøkt nettstedet vårt. Hvis du klikker på Liker-knappen mens du er logget inn på Facebook-kontoen din, kan du koble innhold på nettstedet vårt direkte til Facebook-profilen din. Dette gjør det mulig for Facebook å knytte det aktuelle besøket til brukerkontoen din. Merk at vi som leverandør av nettstedet ikke vil motta noe informasjon om innholdet i de overførte dataene eller om hvordan Facebook bruker dem. Du kan lese mer om dette på Facebooks «Retningslinjer for data» på http://facebook.com/policy.php. Hvis du ikke ønsker at Facebook skal koble ditt besøk på nettstedet vårt til Facebook-kontoen din, må du logge deg av Facebook.

  Twitter

  Nettstedet vårt inneholder funksjoner fra Twitter. Funksjonene tilbys av Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Når du bruker Twitter og retvitringsfunksjonen (retweet), vil nettstedene du besøker, bli koblet til Twitter-kontoen din og bli gjort kjent for andre. Det vil også overføres data til Twitter. Merk at vi som leverandør av nettstedet ikke vil motta noe informasjon om innholdet i de overførte dataene eller om hvordan Twitter bruker dem. Du kan lese mer om dette i Twitters personvernreglement på http://twitter.com/policy. Du kan endre personverninnstillingene dine under kontoinnstillingene på Twitter.

  Google+

  Du kan bruke Google +1-knappen til å publisere informasjon som blir tilgjengelig over hele verden. Google +1-knappen gir deg og andre brukere personlig tilpasset innhold fra Google og partnerne våre. Google lagrer både informasjonen du oppga som +1-innhold, og informasjon om siden du så på da du klikket på +1. Dine +1-klikk sammen med profilnavnet og bildet ditt kan vises på Googles tjenester, for eksempel i søkeresultater, på Google-profilen din eller på andre nettsteder og annonser.
  Google registrerer informasjon om +1-aktiviteten din for å forbedre Googles tjenester for deg og andre. For å kunne bruke Google +1-knappen trenger du en offentlig og globalt synlig Google-profil som minst må inneholde det valgte profilnavnet ditt. Dette navnet vil brukes i alle tjenester fra Google. I noen tilfeller kan navnet også erstatte et annet navn du har brukt da du delte innhold via Google-kontoen din. Identiteten til Google-profilen din blir synlig for brukere som kjenner e-postadressen din, eller som har annen informasjon som kan identifisere deg. I tillegg til de formålene som er beskrevet ovenfor, vil informasjonen du oppgir, bli brukt i tråd med Googles gjeldende personvernregler. Google kan komme til å publisere sammensatt statistikk om brukernes +1-aktivitet eller dele den med brukere og partnere, for eksempel forleggere eller andre utgivere, annonsører og tilknyttede nettsteder.

  Dine rettigheter og kontaktopplysninger

  Du har generell rett til innsyn, rett til retting, rett til sletting, rett til begrensning av behandling, rett til dataportabilitet og rett til å protestere. Dersom behandlingen av personopplysningene dine bygger på et samtykke du har gitt, har du rett til når som helst å trekke dette samtykket tilbake. En tilbaketrekking av samtykke skal ikke påvirke lovligheten av behandlingen som var basert på samtykket før det ble trukket tilbake. Endelig har du rett til å klage til en relevant tilsynsmyndighet.
  Har du spørsmål om personvern og om de ovennevnte rettighetene dine, kan du kontakte personvernorganisasjonen vår på hpm-norway.dataprotection@voestalpine.com.
  Dette personvernreglementet vil bli endret fra tid til annen.

   

  Kontakt oss for å få mer informasjon
  Bruk en nettleser som ikke er utdatert.

  Du bruker en utdatert nettleser.

  Det kan forekomme feil under bruk av nettstedet.