Håndholdte kniver

Uddeholm er verdensledende innen utvikling og produksjon av førsteklasses verktøystål for produksjonsindustrien. Produkter du bruker daglig – som bilen, oppvaskmaskinen eller gressklipperen – inneholder alle deler som er skåret ut og formet med verktøy laget av stål fra Uddeholm.

Dagens strenge krav til produktivitet og tilskjæring av vanskelige og harde bearbeidingsmaterialer har inspirert oss til å utvikle det beste verktøystålet i verden. Hvis vi kan forbedre verktøyytelsen på de mest krevende bruksområder i ulike industrier, se for deg hva vi kan gjøre for ytelsen til knivbladet ditt.

Uddeholm har toppmoderne stålproduksjonsfasiliteter. Blant disse finner du et av verdens mest moderne anlegg for metallurgisk pulverstål, med en tre ganger høyere standard på stålproduksjonen enn det som er vanlig. Det er derfor vi kaller våre PM-kvaliteter SuperClean. For knivprodusenter betyr det stål som muliggjør skarpere egger, kraftigere blad og problemfri produksjon takket være utmerkede slipe- og poleringsegenskaper.

Uddeholm Component Business Knife

Alt verktøystål for Håndholdte kniver

Kontakt oss for å få mer informasjon

Bruk en nettleser som ikke er utdatert.

Du bruker en utdatert nettleser.

Det kan forekomme feil under bruk av nettstedet.