untitled

  Uddeholm i Norge

  Böhler-Uddeholm AS

  Vi har eksistert på det norske markedet siden 1930 og som eget selskap siden 1971. Vi konsentrerer oss om 3 kjernevirksomheter – verktøystål, olje og gass og komponenter og utstyr til anleggsbransjen. Böhler-Uddeholm AS har et nært og bredt samarbeid med sine forhandlere slik at vi på best mulig måte kan gi våre kunder den beste service.

  Böhler-Uddeholm AS har kontor og lager i Oslo.

  Vår forretningsvisjon er å være en komplett partner for våre kunder. Lang erfaring kombinert med bred produktkunnskap er med på å sikre deg som kunde trygghet, sikkerhet og høy kvalitet. Vårt mål er å skape den beste totaløkonomien for våre kunder. Vår ambisjon er at du som kunde skal føle at vi lever opp til vår visjon.

  En del i voestalpine AG

  Siden våren 2007 inngår vi i det internasjonale børsnoterte stålkonsernet voestalpine AG, divisjon High Performance Metals, med sete i østeriske Linz med over 50000 ansatte. Vårt navnbytte frå Böhler-Uddeholm AS til voestalpine High Performance Metals Norway AS i april 2018 speiler vår eierstruktur.

  Om Uddeholm

  Uddeholm er verdens ledende produsent av verktøystål for industrielle verktøy. Og det er ikke en tilfeldighet. Vi legger sjelen vår i hvert eneste stykke stål og i hvert trinn i prosessen, fra råmateriale til ferdig produkt. Teknologi er viktig, i likhet med ekspertise og produktutvikling. Men like viktig er vilje og mot, styrke og en fremtidsrettet tankegang. Det handler om lidenskapen i oss – kjærligheten for stål!

  Uddeholm finnes over hele verden. Det betyr at du kan være sikker på at du får stål og tjenester av samme høye kvalitet uansett hvor du befinner deg. Du har tilgang til vårt store utvalg av finisher og dimensjoner, og vi er alltid tilgjengelig med teknisk ekspertise, råd og støtte. Vår effektive logistikk og geografiske nærhet reduserer gjennomløpstidene og løser kulturelle og språklige forskjeller. Lang erfaring, grundig forskning og kontinuerlig utvikling av nye produkter gjør oss godt rustet til å løse utfordringene du opplever. Uansett hvor de måtte oppstå og hvor i verden du måtte befinne deg.

  Historie – siden 1668

  Kontakt oss for å få mer informasjon


   Følg oss
   Avbryt
   cancel
   Avbryt

   Mine konto innstillnger

   Din forespørsel behandles, vennligst vent

   Bruk en nettleser som ikke er utdatert.

   Du bruker en utdatert nettleser.

   Det kan forekomme feil under bruk av nettstedet.