Overflade­belægning  Overfladebelægning

  Uddeholm tilbyder PVD og CVD overfladebelægninger udviklet af vores søsterselskab Eifeler. PVD og CVD er meget tynde belægninger, mellem 1 og 10 µm, med meget stor hårdhed op til 4.000 Vickers. Belægningernes unikke egenskaber giver perfekt beskyttelse mod f.eks. abrasivt og adhæsivt slid, oxidation og korrosion. Et optimalt resultat opnås, når overfladebelægningen kombineres med det rigtige stål, en korrekt varmebehandling og en perfekt overfladestruktur.

  foto_overfladebelaegning_hvid_2  PVD belægninger

  På Uddeholms belægningscenter i Kolding producerer vi nogle af markedets bedste PVD overfladebelægninger på Eifeler belægningsudstyr. Belægningerne udføres med den nyeste teknologi i flere udførelser; monolag, multilag og med nanostruktur. Belægningstemperaturen ligger mellem 200°C og 480°C afhængig af belægningstypen.

  foto_pvd_hvid  CVD belægninger

  CVD belægninger anvendes til ekstremt hårdt belastede applikationer, bl.a. koldflydepresning. De karakteriseres som ekstremt hårde og stærke belægninger med en fantastisk vedhæftning til stålmaterialet. CVD belægningerne udføres ved temperaturer over 1.000°C. Vores anlæg for CVD belægning er centraliseret i Düsseldorf.

  foto_cvd_hvid

  Kontakt os

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.