High-end knivstål

Uddeholm er verdens førende inden for udvikling og produktion af værktøjsstål af høj kvalitet til fremstillingsindustrien. Produkter, du bruger i din hverdag – som din bil, vaskemaskine eller plæneklipper – indeholder alle dele, der er blevet skåret ud og formet ved hjælp af værktøjer fremstillet af stål fra Uddeholm.

De skrappe, moderne krav til produktivitet og skæring af hårde materialer har inspireret os til at udvikle det bedste værktøjsstål i verden. Hvis vi kan forbedre værktøjets ydeevne i de mest krævende industrielle anvendelser, så prøv at forestille dig, hvad vi kan gøre ved dit knivblads ydeevne.

Uddeholm har de mest avancerede produktionsanlæg. Blandt dem er et af verdens mest moderne anlæg til pulvermetallurgisk stål, hvor fremstillingsprocessen er væsentlig optimeret i forhold til standardproduktion. Derfor kalder vi vores pulvermetallurgiske ståltyper SuperClean. For knivproducenter betyder det stål, som tillader skarpere kanter, hårdere knivblade, optimeret sejhed og problemfri produktion med fremragende slibe- og poleringsegenskaber.

Uddeholm Component Business Knife

Alt værktøjsstål til High-end knivstål

Kontakt os for yderligere oplysninger

Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

Du bruger en forældet webbrowser.

Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.