Uddeholm Real actions TM

Bæredygtighed

Bæredygtig udvikling er et princip, som søger at leve op til menneskerettigheder og muligheder for menneskelig udvikling, samtidig med at man opretholder naturlige systemers evne til at levere naturlige ressourcer og ydelser fra økosystemer til mennesker og samfund.

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik
Lær mere

Indlæs mere

Bæredygtighed er ikke noget nyt koncept for os. Siden 1960’erne har vi anvendt en elektrisk lysbueovn til smelteprocessen på vores stålværker. Vi har reduceret vores fossile CO2-udledning med 46% siden 1990. Vi anvender allerede kun 100% fossilfri elektricitet, og vores produkter er fremstillet af 84-98% genanvendt materiale. Vi er overbeviste om, at teknologiske nyskabelser kommer til at spille en vigtig rolle i mange af de globale, miljømæssige udfordringer. Vores erfaring, vores ekspertise og vores værdier vil være nøglen til yderligere udvikling.

Uddeholm har allerede indledt rejsen mod fossilfri produktion og klimaneutralitet. Vores produktionssystem og beliggenhed giver os meget velegnede betingelser for at være førende i den udvikling. Senest i 2030 vil vi have fossilfri produktion, og i 2040 vil hele livscyklussen for vores produkter være klimaneutral.

I 2021 gennemførte vi en klimaneutral produktionsuge. Under Uddeholms klimaneutrale uge erstattede vi LNG (Liquefied Natural Gas) med fossilfri LBG (Liquefied Bio Gas). Alle interne transporter skiftede også til fossilfri elektricitet eller 100% HVO100 (biodiesel). Disse tiltag vil føre til en væsentlig reduktion på op til 90% af vores fossile CO2-udledning. Dette er reelle forandringer. Ændringer, som viser, at det, der måske betragtes som umuligt, faktisk er muligt. Ikke i morgen, men i dag. Læs mere om Uddeholms klimaneutrale uge »

I årets løb har vi gennemført aktiviteter for at styrke vores arbejdsmiljø, som skal være sikkert og sundt. Vores forretning skal varetages på en måde, hvor ingen kommer til skade på arbejdet, og hvor vi går op i hinandens sikkerhed. Desuden arbejder vi forebyggende med vores fysiske og mentale sundhed. Vi har udarbejdet en sundhedspolitik, som løbende revideres for at opfylde de standarder, der kræves i et bæredygtigt og sundt arbejdsmiljø.

Vores netværk af eksperter rundt om i verden arbejder konstant på at skabe løsninger, som er bæredygtige, sikre og langvarige – for vores kunder og for os selv. Med andre ord får kunderne langt mere fra os end blot stål. Vi lover dem desuden, at vi altid producerer stål, der er så miljøvenligt som muligt. Det sker igennem en løbende proces og er et løfte, som skal holdes hver dag.

Download PDF (EN)

Uddeholms produkter består af op til 84-98 % genanvendte materialer

Over 50 % af Uddeholms interne transport er fossilfri og består af fossilfri elektricitet eller vedvarende brændstof

100 % af Uddeholms kølevand returneres til den naturlige cyklus

Uddeholms elektricitetsmix stammer fra nordiske kraftværker uden fossile kilder


voestalpine High Performance Metals bæredygtighedsramme

inSPire by voestalpine logo

Kontakt os for yderligere oplysninger