Bæredygtighed

  YouTube

  Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik
  Lær mere

  Indlæs mere

  Sustainable development is a principle that aims to ensure that fundamental human rights and opportunities for human development are preserved, while also safeguarding the ability of natural systems to provide communities and people with natural resources and ecosystem services.

  Stål er et af de vigtigste og mest udbredte konstruktionsmaterialer i verden i dag. Det bruges overalt og i praktisk talt alle grene af industrien. Stål er enten en del af slutprodukterne eller anvendes i værktøjer, der producerer dem. Sagt på en anden måde: Det er svært at forestille sig en verden uden stål.

  Bestræbelserne på at opnå et bæredygtigt samfund er en del af vores virksomhed. Vi er overbeviste om, at tekniske nyskabelser kommer til at spille en stor rolle i mange af de globale, miljømæssige udfordringer, der venter os fremover. Vores erfaring, knowhow og værdier er altafgørende for vores firmas fortsatte udvikling. Den store udfordring for Uddeholm ligger i at sikre en langsigtet balance mellem virksomhedens indtjeningsevne og samfundsmæssige, miljømæssige og økonomiske interesser.

  Vi ønsker at gøre en forskel. Vores netværk af eksperter rundt om i verden bestræber sig konstant på at skabe løsninger, som er bæredygtige, sikre og langvarige – for os selv og vores kunder. Med andre ord får kunderne meget mere fra os end blot stål. De får også vores løfte om, at vi altid vil producere stål, der er så miljøvenligt som muligt. At opnå dette er en konstant proces og et løfte, vi søger at leve op til hver dag.

  bæredygtighedsrapport (EN)

  Download pdf
  Kontakt os for yderligere oplysninger


   Følg os
   Slet
   cancel
   Slet

   Mine brugerindstillinger

   Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

   Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

   Du bruger en forældet webbrowser.

   Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.