Uddeholm sagsenter er driftklart

    Det nye sagsenteret som er bygd i løpet av sommeren og høsten ved Uddeholm stålverk i Hagfors, er nå klart for drift og skal være i gang fra årsslutt. Sagsenteret erstatter seks gamle sager som har lav kapasitet med tanke på dagens standard, med et helt nytt og automatisk sagsenter. Det nye sagsenteret har et lagersystem med 665 forskjellige avdelinger og to nye sager med automatiske sorteringssystemer for dimensjoner på opptil 430 mm.

    ”For å imøtekomme kundenes forventninger og krav med hensyn til service og effektivitet må vi bli raskere og mer effektive. Det er årsaken til at Uddeholm har investert 32 millioner SEK på å bygge det nye sagsenteret”, sier administrerende direktør Johnny Sjöström.

    Med denne investeringen hever Uddeholm servicenivået overfor kundene i form av kortere gjennomløpstider, sikre leveranser og begrenset toleranse for det tilskårne materialet. Det økte servicenivået er akkurat det kundene etterspør og er i tråd med Uddeholms strategi om å være nr. 1 på alle områder.

    uddeholm_sawcenter
    Bruk en nettleser som ikke er utdatert.

    Du bruker en utdatert nettleser.

    Det kan forekomme feil under bruk av nettstedet.