Virtaussuodattimet

  Uddeholm flow filter

  Suutinsuodattimia käytetään ehkäisemään muovisulan epäpuhtauksien aiheuttamia tukoksia ja keskeytyksiä ruiskupuristuksessa. Epäpuhtaudet voivat vahingoittaa kuumakanavia aiheuttaen tuotantokatkoksia ja huoltokustannuksia.

  voestalpine-virtaussuodattimien suunnittelussa hyödynnetään 3D-tulostuksen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja luodaan lisäetua ruiskuvalukoneelle integroimalla staattinen sekoitin tai vähentämällä merkittävästi painehäviötä ja leikkausjännitystä.

  Jokainen suodatin valmistetaan Uddeholm Corrax 3D-tulostusjauheesta. Tämä muovin ruiskupuristukseen tarkoitettu teräs on suunniteltu erityisesti 3D tulostusta silmällä pitäen. Sen ominaisuudet mahdollistavat parhaan lopputuloksen hyvän korroosion keston ja hyvän kulumisen keston ansiosta.

  Ominaisuusvertailu

  Painehäviöihin ja leikkausjännitykseen voidaan vaikuttaa monilla parametreillä (esim. ruiskutettava materiaali, täytemateriaali, lämpötila jne.)

  flow filter X:ää suositellaan käytettäväksi, kun haetaan parempaa komponenttien sekoittumista yhdessä hyvän suodattimen kanssa.

  flow filter V:tä suositellaan käytettäväksi kun halutaan hyvä suodatus minimaalisella painehäviöllä.

  voestalpine virtaussuodattimia ei suositella käytettäväksi lasikuituvahvisteisten muovien kanssa.

  Flow filter feature comparison chart
  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja
  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.