Tiedote koskien Covid-19 tilannetta

  Uddeholm ja voestalpine High Performance Finland seuraavat jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä kansainvälisesti että kansallisesti ja toimii viranomaissuositusten ja linjausten mukaisesti. Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on ehdottomasti tärkeintä.

  Toimitukset tehtaaltamme Hagforsista Ruotsista sekä varastostamme Vantaalta toimivat normaalisti, ja teemme kaikkemme, että mahdollisilta viivästyksiltä vältyttäisiin. Noudatamme kaikissa toiminnoissamme ennakoivia toimenpiteitä varmistaaksemme toimitukset asiakkaillemme. Kehotamme jopa heikkoja vilustumisoireita tuntevia työntekijöitämme pysymään kotonaan. Pyrimme omalta osaltamme kaikin voimin pitämään yhteiskuntamme toiminnassa. Sekä tehtaallamme että myyntiyhtiöissämme on perustettu erityisiä työryhmiä, jotka seuraavat tilannetta jatkuvasti ja tekevät tältä pohjalta päivitettyjä toimintaohjeita.

  Emme tee toistaiseksi lainkaan työmatkoja tai asiakaskäyntejä, ellei kyseessä ole toiminnan kannalta erityisen kriittiset tilanteet, ja kokoukset pidämme verkossa tai puhelimitse. Vierailukielto on toistaiseksi voimassa kaikissa toimipisteissämme. Sekä myynti-, että talousosastomme työskentelevät osin konttorilla ja osin kotona, jotta mahdollisten sairastumisten myötä emme joudu sulkemaan näitä toimintoja. Olemme mahdollistaneet ja suositelleet etätyön tekemistä henkilöstöllemme, siltä osin kuin se kunkin työtehtävien osalta on mahdollista, vähentääksemme tartuntojen leviämisriskiä ja mahdollistaaksemme työskentelyn myös tilanteissa, joissa työntekijämme lapsi tai lapset ovat estyneet menemästä kouluun tai päivähoitoon. Ulkomailta palaavat työntekijämme noudattavat poikkeuksetta kahden viikon karanteeniaikaa ennen työhön paluutaan.

  Jos teillä tulee asiaan liittyen kysyttävää, ottakaa ystävällisesti yhteyttä,

  Jarkko Inkeroinen
  Yksikönpäällikkö
  voestalpine High Performance Metals Finland Oy Ab

  Peruuta
  cancel
  Peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.