Uddeholmin uusi pulverimetallurgisesti valmistettu teräs on myyntimenestys jo ennen lanseeraustaan

  Ruotsalainen tehopelaaja Uddeholm on maailman johtava yritys erikoisterästen valmistuksen ja uusien pulverimetallurgisesti valmistettujen terästen kehityksen aloilla. Tämä asema edellyttää lukuisten miestyövuosien panostamista tutkimukseen ja testaamiseen, ennen kuin innovatiiviset uudet teräkset, kuten Uddeholm Vanadis 8 SuperClean, näkevät päivänvalon.

  – Vastaamme tekemällä pioneerityötä tutkimuksen ja kehityksen alalla markkinoiden tarpeeseen saada käyttöönsä työkaluterästä, jolla on suuri kulumiskestävyys, hyvä mitanpitävyys yhdistettynä kykyyn koneistaa erittäin kestäviä materiaaleja. Nämä ominaisuudet myös harventavat tuotantokatkosten esiintymistä, kertoo Fredrik Carlsson, Uddeholmin tuotantojohtaja.

  Uddeholm Vanadis 8 SuperClean teräksen ennenäkemättömät ominaisuudet – hyvä kestävyys abrasiivista kulumista ja lohkeilua vastaan – ovat jotain, mitä asiakkaat kaikkialla maailmassa ovat odottaneen jo kauan. On selvää, että uusi pulverimetallurgisesti valmistettu ratkaisu vastaa sekä työvälineiden valmistajien että käyttäjien tarpeisiin.

  – Markkinoilla odotetaan innolla tätä terästä. Olemme saaneet todella myönteisen vastaanoton asiakkailta kaikkialla maailmassa. Testaamisen myötä he ovat saaneet yleiskuvan ja tehneet tilauksia jo kauan ennen tuotejulkistusta. Olemme jo saavuttaneet tämän vuoden myyntibudjettimme puolivälin, kertoo Pär Emanuelsson, Uddeholmin markkinointi- ja myyntijohtaja.

  Kehitystyössä Uddeholm on pannut paljon painoa materiaalin saamiseksi sellaiseksi, että työvälinevalmistajien on helppo lastuta sitä. Näin asiakkaille voidaan tarjota mahdollisuus säästää sekä aikaa että rahaa. Tietoisuus kustannuksesta valmistettua osaa kohti viittaa siihen, että monet asiakkaat alkavat käyttää Vanadis 8 SuperClean -terästä parantaakseen tuottavuuttaan ja saavuttaakseen kilpailuetuja.

  – Kyseessä on työkaluteräs kovien materiaalien pitkiin valmistussarjoihin, joissa työvälineeltä vaaditaan paljon, esimerkiksi autoteollisuudessa yhä yleisemmin käytettävien erittäin kestävien materiaalien tapauksessa, sanoo Fredrik Carlsson.

  – Uusi tuotteemme on otettu erittäin hyvin vastaan autoteollisuudessa. Autoissa käytetään yhä enemmän paljon monimutkaisia yksityiskohtia ja erittäin kestävästä teräksestä valmistettuja osia, mikä asettaa entistä suurempia vaatimuksia työvälineille. Uddeholm Vanadis 8 vastaa valmistusyritysten tarpeisiin, sanoo Pär Emanuelsson.

  Uddeholmin pulverimetallurgisesti valmistetut teräkset, joihin Uddeholm Vanadis 8 SuperClean kuluu, valmistetaan käyttämällä uusimman sukupolven prosessia. Prosessia on hienosäädetty vuosien ajan, ja sillä saavutetaan poikkeuksellinen laatutaso, joka markkinoiden muiden pelaajien on vaikea saavuttaa. Näin saavutetaan Uddeholm-laatu, joka tunnetaan hyvin kaikkialla maailmassa ja joka vahvistaa tuotemerkin kiistatonta asemaa työvälineteollisuudessa.

  Uddeholm Vanadis 8 SuperClean pähkinänkuoressa

  • Erittäin hyvä abrasiivinen ja adhesiivinen kulumiskestävyys
  • Hyvä puristuslujuus, 64 HRC
  • Erittäin hyvä läpikarkenevuus
  • Poikkeuksellinen venyvyys
  • Erittäin hyvä mitanpitävyys lämpökäsittelyssä
  • Hyvä päästönkestävyys
  • Hyvä lastuttavuus ja hiottavuus

  Lue lisää Uddeholm Vanadis 8 SuperClean -teräksestä»

  Peruuta
  cancel
  Peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.