Menestystarina Brasiliassa 22.2.2016

Brasilialaisten kollegojemme tarjoama ammattitaito ja palvelu johti siihen, että asiakkaamme Belga Ferramentaria päätti ohjata kaikki muottinsa heidän lämpökäsiteltäväkseen. Kaikki alkoi yhdestä kertakaupasta, joka käsitti 15 tonnia Uddeholm Orvar Supreme -terästä ja lämpökäsittelyn. Belga Ferramentaria sijaiseen Caxias do Sulissa, ja se valitsi Uddeholm Orvar Supremen Magneti Marelli -konsernin suosituksen perusteella. Valmistettuja muotteja käytetään autojen ajovalojen valmistukseen.

Jatkakaa hyvää työtä Brasilia!

Share it
peruuta
cancel
peruuta

My account settings

Vaihda yritystä

Olet kirjautunut yrityksenä:

Sinun on ensin kirjauduttava ulos, ja kirjauduttava uudelleen vaihtaaksesi yritystä.

peruuta Kirjaudu toisen yrityksen nimissä

Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.