Uddeholm A/S

Om Uddeholm

Uddeholm er verdens førende producent af værktøjsstål til industrielle værktøjer. Det er ikke en tilfældighed. Vi lægger hele vores sjæl i hvert stykke stål og hvert trin i processen, lige fra råmaterialet til det færdige produkt. Teknologi er vigtig, ligesom knowhow og produktudvikling. Men lige så afgørende er lyst og mod, styrke og fremsynethed. Det handler om vores passion – kærligheden til stål.

Uddeholm findes over hele verden. Det betyder, at du kan være sikker på at modtage det samme højkvalitetsstål og en konsistent rådgivning og service, hvor end du befinder dig. Du har adgang til hele vores store udvalg af udførelser og dimensioner, og vi står altid parat til at hjælpe dig med teknisk knowhow, råd og support. Vores effektive logistik og geografiske nærhed reducerer leveringstiderne og overvinder kulturelle og sproglige forskelle. Takket være et væld af erfaringer, dybdegående forskning og kontinuerlig udvikling af nye produkter er vi godt rustet til at løse dine udfordringer; når som helst de opstår og hvor end i verden, du befinder dig.

Om Uddeholm i Danmark

Det danske Uddeholm-selskab blev stiftet i København i 1952 efter at Uddeholms værktøjsstål i en periode var blevet solgt på det danske marked via en distributør. Efter en konstant ekspansion flyttede firmaet i 1966 til Glostrup, hvor produktsortimentet omfattede rustfrit stål, konstruktionsstål, kemikalier samt – naturligvis – værktøjsstål.

I løbet af 80’erne blev Uddeholm-koncernen strømlinet og specialiseret til det Uddeholm, vi kender i dag, hvor forretningen er koncentreret om værktøjsstål. Derfor blev lokalerne i Glostrup for store, og man flyttede til det nuværende domicil i Kolding i 1990. Beliggenheden i Trekantsområdet betyder perfekte muligheder for en hurtig og kort distributionsvej til vores kunder.

I 2016 blev der investeret i et PVD belægningscenter på den nuværende adresse, så den nu rummer salg, administration, lager af Uddeholms værktøjsstål samt produktion af Eifeler PVD belægninger.

Kontakt os for yderligere oplysninger


Share it