Vi leverer 3D-printede indsatse og komponenter

  AM/3D-printede indsatse skræddersyet til dig

  Du behøver ikke at have din egen 3D-printer eller særlig viden omkring emnet for at kunne drage fordel af additiv fremstilling. Vi hjælper dig gennem hele processen fra produktion af højkvalitets stålpulver til printning og efterbehandling.

  Det betyder, at vi kan levere en 3D-printet indsats designet helt efter dine behov. For at opnå maksimal ydeevne rådgiver vi også om efterbehandlinger som f.eks. varmebehandling, overfladebelægning og polering for det bedste resultat.

  Additiv fremstilling skaber nye muligheder for dit værktøj. Teknologien muliggør mere avanceret værktøjsdesign, hvilket især giver fordele, når det gælder udformningen af kølekanaler. Hvis du har brug for det, kan vores erfarne teknikere hjælpe til med både simulering og værktøjsdesign.

  Læs mere om 3D-printning hos voestalpine/Uddeholm>>

  Har du et værktøj, hvor du er nysgerrig på, om additiv fremstilling vil kunne give fordele, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil foretage en vurdering sammen med dig.

  sprue_gate_lr
  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.