De sejeste stål fra Uddeholm – Dievar og Orvar Supreme

Vi hjælper dig med at finde det bedste stål til dit værktøj

Gennem solid viden og førsteklasses materialer stræber vi altid efter at finde den bedste og mest økonomiske løsning for dig som kunde. Med mange års erfaring og forskning i verdensklasse ønsker vi at være der som rådgivere for at kunne anbefale det rigtige stål og overfladebelægning ud fra dine behov og udfordringer. Med vores brede program af materialer med unikke egenskaber kan vi altid finde en løsning, der matcher dine krav.

Uddeholm Dievar er vores absolut stærkeste varmarbejdsstål, som med en sejhed på 25 Joule, er den bedst egnede løsning til værktøjer for trykstøbning, varmsmedning og ekstrudering. På grund af dets overlegne sejhed og duktilitet har materialet en lav risiko for revnedannelse. Uddeholm Dievar findes også som pulver til AM/3D-metalprint. Læs mere her.

Uddeholm Orvar Supreme har gennem procesforbedringer og optimeringer opnået endnu bedre sejhed og renhed. Egenskaberne gør Orvar Supreme til en fremragende løsning for varmarbejds- og sprøjtestøbeværktøjer. Materialet udmærker sig ved en utrolig god bearbejdelighed i både blødglødet og hærdet tilstand. Den ensartede materialestruktur og store renhed giver fine forudsætninger for polering. Læs mere her.

Uanset hvilke udfordringer dit værktøj har, er vi klar til at tilbyde dig den allerbedste løsning til øget ydeevne og forbedret totaløkonomi i dit specifikke værktøj.

Gik du glip af vores webinar om skadesmekanismer inden for varmarbejde med fokus på Uddeholm Dievar og Uddeholm Orvar Supreme, kan du se det her.