Fantastisk forbedring af standtiden ved skift til Vanadis 4 Extra SuperClean

    Standtid forbedret fra 30.000 slag til 700.000 slag

    Det er en selvfølge for os at være en god samarbejdspartner for vores kunder. Når der er mulighed for at hjælpe med forbedringer, undersøger vi mulighederne sammen med kunden. Målet er altid at opnå en mere effektiv og rentabel produktion, hvor det rigtige stålvalg og den rigtige efterbehandling er afstemt med kravene til værktøjet. Herunder ses et eksempel på, hvad vores tætte samarbejde med kunderne kan føre til.

     

           Udflisning på snitkant

     

    Det blev besluttet at teste med Uddeholm Vanadis 4 Extra grundet denne ståltypes høje sejhed og gode slidstyrke. Udskiftningen af W1.2379 med Vanadis 4 Extra gav et rigtig godt resultat, og det lykkedes kunden at øge standtiden mellem hver slibning fra 30.000 slag til 700.000 slag.

    Kombinationen af god slidstyrke og duktilitet siger meget om Uddeholm Vanadis 4 Extra, som er et af markedets mest alsidige pulvermetallurgiske værktøjsstål. Det er egenskaber, der gør stålet optimalt til krævende koldarbejdsapplikationer og er en perfekt løsning ved problemer med udflisning og revner.

    Læs mere om Uddeholm Vanadis 4 Extra

    Og vores øvrige PM-stål 

    Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

    Du bruger en forældet webbrowser.

    Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.