FÆRRE STOP OG ØGET VÆRKTØJSLEVETID FOR EMBALLATOR EFTER OVERGANG TIL UDDEHOLMS PULVERSTÅL

  Den svenske virksomhed Emballator Ulricehamns Bleck, som længe har brugt Uddeholm Sverker 21, skiftede til et stål i Uddeholms Vanadis-serie. Resultatet taler for sig selv. De producerer nu 34 millioner emner sammenlignet med tidligere 9,5 millioner, inden udskiftning af værktøjet er nødvendig.

  Læs hele artiklen

  ”Vores produktion kører døgnet rundt med store serier og en produktionshastighed på 200 emner/minut. Ved hjælp af Vanadis har vi øget OEE-værdien markant – færre stop og opsætningstider i maskinerne og mindre tidsforbrug på værktøjsvedligehold. Dette gør processikkerheden stabil og vigtigst af alt øger det leveringssikkerheden til slutkunden.”

  Joakim, Procesingeniør, Emballator

  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.