Uddeholm Shaping the world
  Rustfast stål til plaststøbning og komponenter – Tyrax ESR

   

  Uddeholm Tyrax ESR

  – Udviklet til højglanspolering

  Moderne teknologier stiller løbende nye krav til overfladefinishen på plaststøbte komponenter. Selv de mindste defekter i overfladen på formindlægget vil blive gengivet på plastkomponenten, og det er noget både værktøjsmageren og slutbrugeren ønsker at undgå. Når det drejer sig om højglansoverflader, vælger man et stål med høj polerbarhed. Uddeholm Tyrax ESR er et korrosionsbestandigt værktøjsstål med mulighed for en hårdhed på 57 HRC, og det er udviklet til applikationer med ekstreme krav til overfladefinish.

  kampagnebilledelens-tool

  Generelle egenskaber for Uddeholm Tyrax ESR

  Korrosionsbestandighed – som Uddeholm Stavax ESR

  Hårdhed – som Uddeholm Unimax

  Duktilitet og sejhed – som Uddeholm Orvar Supreme & Uddeholm Unimax

  Polerbarhed – bedre end og nemmere at polere end Uddeholm Orvar Supreme & Uddeholm Unimax & Uddeholm Stavax ESR

  Poleringsegenskaber

  Uddeholm Tyrax ESR er meget nemt at polere – her sammenlignet med Uddeholm Stavax ESR.

  Sammenligningen er baseret på tidsforbruget for at opnå samme slutresultat på 3µ. Ved at anvende Uddeholm Tyrax ESR reduceres poleringstiden med 40-50%. Samtidigt opnås en finere polering og en bedre duktilitet end med Uddeholm Stavax ESR – på trods af en højere hårdhed.

   

  Se video om polering af Tyrax ESR>>

  Følg os
  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.