Uvedení produktu Uddeholm Idun na trh

Další „božská síla“,, vyvinutá zvláště pro nástrojové držáky pro indexovatelné břitové destičky, byla přidána do rodiny našich produktů, když jsme uvedli na trh produkt ocel Uddeholm Idun ve dnech 15.-16. března ve Frankfurtu. Jako bohyně věčného mládí Idun ze severské mytologie si tato ocel zachová svůj nový lesk díky své korozivzdornosti.

Uvedení tohoto produktu na trh udává standard způsobu, jakým chceme pracovat, abychom se pokusili zkrátit čas od uvedení produktu na trh po jeho úspěch na trzích. Během instruktáže byl vysvětlen jak marketing, tak i technické aspekty. Každý trh vypracoval také hrubý plán o způsobu práce s produktem Uddeholm Idun na konkrétním trhu. Všichni jsme byli za jedno, že schůzka k uvedení produktu na trh je pouze začátek a nyní musíme spojit síly pro získání zákazníků pomocí našeho balíčku pro uvedení produktu na trh, který obsahuje prezentace, letáky, tiskové zprávy, reklamní stojany atd. Jsme přesvědčeni, že produkt Uddeholm Idun má jasnou budoucnost na trhu nástrojových držáků.

Během několika minulých let začal tento trh žádat nerezovou jakost pro držáky, tedy něco, co ještě nebylo k dispozici. Uvedením produktu Uddeholm Idun na trh vyslyšela společnost Uddeholms AB poptávku trhů a nabízí materiál, který není jen nerezový, ale také předkalený.

Společnost Uddeholms AB pomocí produktu Uddeholm Idun způsobuje převrat na trhu nástrojových držáků, protože tím nabízí bezpečné a spolehlivé tlačítko pro rychlý pohyb vpřed k hotovým nástrojovým držákům pro indexovatelné břitové destičky. Produkt Uddeholm Idun je předkalený a nerezový materiál pro držáky, který soustředí výrobu do jediného místa, kde již tepelné zpracování a povlakování nebude třeba.

5 stručných faktů o materiálu Uddeholm Idun

  • První korozivzdorný materiál pro nástrojové držáky na trhu.
  • Patentované použití
  • Předkalení (42-46 HRC) a korozivzdornost urychluje výrobní proces u výrobce
  • Šetří čas a peníze, není třeba žádné niklování, vhodný také ze zdravotních a ekologických důvodů
  • Je k dispozici v kulatých tyčích, většinou v rozměrech 25-65 mm

Chcete vědět více o produktu Uddeholm Idun nebo o koncepci nástrojových držáků Uddeholm? Neváhejte kontaktovat Ulriku Mossfeldtovou nebo Görana Skooga.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.