Ručni noževi

Uddeholm je svjetski predvodnik u razvoju i proizvodnji vrhunskog alatnog čelika za prerađivačku industriju. Proizvodi koji se upotrebljavaju u vašem svakodnevnom životu, primjerice automobil, perilica suđa ili kosilica, sadrže dijelove koji su izrezani i oblikovani pomoću alata od čelika Uddeholm.

Strogi moderni zahtjevi za produktivnošću te rezanje teških materijala s kojima je teško raditi potaknuli su nas da razvijemo najbolji alatni čelik na svijetu. Ako možemo poboljšati učinkovitost alata u najzahtjevnijim industrijskim primjenama, zamislite što to može učiniti za učinkovitost vašeg noža.

Uddeholm ima vrhunska postrojenja za izradu čelika. Među njima je i jedno od najmodernijih svjetskih postrojenja za metalurgiju praha od čelika, gdje je postupak izrade čelika trostruko nadograđen u usporedbi sa standardnom izradom. Zato su naši čelici nastali tehnologijom metalurgije praha dobili naziv „SuperClean”. Za proizvođače noževa to znači čelik koji omogućuje oštrije rubove, čvršće oštrice i besprijekornu proizvodnju s izvrsnim svojstvima za brušenje i poliranje.

Kontaktirajte nas za daljnje informacije