Precizno štancanje

Tehnologija finog pražnjenja u početku se uglavnom koristila u industriji satova i satova, ali danas se više od 60% finih praznih dijelova koristi u automobilskoj industriji. U automobilu su jamstvo da sigurnosni pojas, kočioni sustav ili zračni jastuk rade ispravno. Slijedom toga, fini prazni dijelovi igraju glavnu ulogu za sigurnost u našem svakodnevnom životu. Zahtjevi za alatnim čelikom su ogromni i često blizu njegovih granica.

Da biste odabrali optimalno rješenje za fino prazan dio, trebat će vam alatničar sa stručnom stručnošću i dugogodišnjim iskustvom. Komplicirani dijelovi s ekstremnim zahtjevima za preciznošću podrazumijevaju velike izazove. Najmanji poremećaj može zaustaviti proizvodnju. Ukratko, ništa ne smije poći po zlu.

Najupečatljivija značajka finog pražnjenja su glatko izrezani rubovi i veća preciznost gotovog dijela. Prednost je u tome što dio može ispuniti svoje funkcije izravno bez dodatne završne obrade, što nije slučaj s normalno ovjerenim dijelovima. Kako bi se dobila kvaliteta i preciznost finog praznog dijela, upotreba alata visokih performansi ključna je jer je alat vrlo složen s visokom preciznošću i često PVD presvučen. Zbog često velikog ulaganja u alate i površinski premaz, nema mjesta kompromisima kada je u pitanju odabir alatnog čelika. Odabir pravog čelika smanjuje troškove održavanja. Predvidljivija izvedba alata omogućuje vam planiranje održavanja i izbjegavanje neplaniranih zaustavljanja. Manje slobodnog vremena znači veću produktivnost.

Uddeholm Cold Work Tool Steel Applications - Fine blanking
Kontaktirajte nas za daljnje informacije
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.