Primjene za hladni rad

Što se tiče hladnog rada, svaki alatni čelik prikladan za posao mora biti čvrst. Uobičajeni mehanizmi kvara su trošenje žučnih, usitnjavajućih i pucanja. Kao i u bilo kojoj drugoj primjeni alatnog čelika, optimalna ekonomičnost alata – najniža cijena po proizvedenom dijelu – može se postići samo odabirom pravog alatnog čelika za posao.

Performanse alatnog čelika često se mjere kvalitetom dijelova koje proizvodi. Iako je istina da kvalitetniji alatni čelik dovodi do boljih rezultata, pametno je uzeti u obzir i druge aspekte proizvodnje alata, kao što su obradivost i površinska obrada. Uddeholm nudi izbor hladnog radnog alata čelika dizajniranog za suzbijanje bilo kojeg mehanizma kvara koji se može pojaviti pri obavljanju teških hladnih radova, poput hladnog oblikovanja, pražnjenja i skovanja.

Što je čelik čišći, to su bolji rezultati. Uddeholmova elektro troska prenapuhana (ESR) i čeličana metalurgije praha (PM) među najčišćima su na tržištu i pružit će vam neusporedive rezultate u smislu performansi alata, vijeka trajanja alata i predvidljivosti.

Uddeholm Cold Work Tool Steel Applications

Kontaktirajte nas za daljnje informacije

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.