Održivost

  Sustainable development is a principle that aims to ensure that fundamental human rights and opportunities for human development are preserved, while also safeguarding the ability of natural systems to provide communities and people with natural resources and ecosystem services.

  Čelik je danas jedan od najvažnijih i najčešćih građevinskih materijala u svijetu. Upotrebljava se svugdje i u gotovo svim granama industrije. Čelik se nalazi u krajnjem proizvodu ili se rabi u alatima koji ih izrađuju. Jednostavno, teško je zamisliti svijet bez čelika.

  Nastojanje da ostvarimo održivo društvo dio je našeg poslovanja. Uvjereni smo da će nove tehničke inovacije odigrati veliku ulogu u mnogim globalnim izazovima za okoliš koji nam predstoje. Naše iskustvo, praktično znanje i vrijednosti bit će ključni za daljnji razvoj. Za Uddeholm veliki izazov predstavlja osiguravanje profitabilnosti društva kao rezultata uspostavljanja dugoročne ravnoteže između društvenih, okolišnih i financijskih interesa.

  Želimo napraviti razliku. Naša mreža stručnjaka zajednički širom svijeta nastoji stvarati rješenja koja su održiva, sigurna i dugotrajna – za nas i za naše kupce. Drugim riječima, naši kupci od nas dobivaju više od samog čelika. Također dobivaju naše obećanje da ćemo uvijek proizvoditi čelik koji je ekološki prihvatljiv što je više moguće. Ovo je nastojanje neprekidan proces i obećanje koje se mora svakodnevno održavati.

  Izvješće o održivosti (EN)

  Preuzmite pdf

  Uddeholm Sustainability

  Climate neutral week

  Sustainability has long been an important key factor for Uddeholm. We strive for a world leading production standard that allows us to thrive together with our customers, colleagues and the environment. In the middle of december 2021 we ran a week long trial of producing climate neutral tool steel at the Uddeholm Mill in Hagfors. Read more »

  Contact us for further information
  Prati nas
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.