Prerada polimera

Plastično oblikovanje dio je naše svakodnevice. Dijelovi automobila, mobilni telefoni, naočale, računalna šasija proizvode kalupi. Međutim, materijali potrebni za izradu ovih kalupa često zahtijevaju jedinstvene i zahtjevne karakteristike. Zbog toga je ključno odabrati ispravnu čeličanu za vaš konkretan kalup.

Mnoge od najpoznatijih marki koriste Uddeholm alatni čelik u svojim proizvodnim procesima, budući da je plastično oblikovanje zahtjevna i evoluirajuća industrija. Oštra okruženja stavljaju čelik pod znatan stres. Korozija, visoke temperature, temperaturne promjene i trošenje samo su neki od najčešćih izazova s kojima se korisnici alata moraju boriti – da ne govorimo o očekivanoj kvaliteti na krajnjem proizvodu. Problemi su dobro poznati, odabir pravog alatnog čelika je rješenje.

Uddeholm Nehrđajući koncept je naš vlastiti sustav metalurški uravnoteženih nehrđajućih stupnjeva. Ocjene koje su posebno razvijene i kontinuirano rafinirane kako bi se zadovoljile potrebe rastuće industrije plastičnog oblikovanja.

Uddeholm Plastic Moulding Tool Steel Applications
Kontaktirajte nas za daljnje informacije
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.