uddeholm-karriarforetag-2019

„Čestitke Uddeholmu, vi ste poduzeće za karijeru za 2019.”

„Čestitke Uddeholmu, vi ste poduzeće za karijeru za 2019.”

Poduzeće Karriärföretagen dodijelilo nam je titulu poduzeća za karijeru za 2019.! Nagrada se dodjeljuje poslodavcima u Švedskoj koji su pokazali najvišu kvalitetu u svom radu s brendiranjem među poslodavcima i koji mogu ponuditi jedinstvene mogućnosti razvoja karijere.

– Istinska je čast što smo proglašeni poduzećem za karijeru za 2019. Svi se jako ponosimo i jako smo sretni! Ellen Myrén Scott, voditeljica ljudskih resursa u Uddeholmu.

 

Obrazloženje žirija:

„Angažiranjem stručnih i motiviranih zaposlenika Uddeholm se ističe za brendiranje poslodavaca.  Uz mogućnosti razvoja karijere unutar organizacije za trenutačne i potencijalne zaposlenike, Uddeholm je imenovan jednim od švedskih poduzeća za karijeru u 2019. godini.”

Naslov poduzeća za karijeru podrazumijeva ispunjavanje određenih osnovnih kriterija, uključujući najmanje 250 zaposlenika ili 250 milijuna švedskih kruna u prodaji, voditelja za ljudske resurse u organizaciji i organizaciju za pronalazak zaposlenika.  Nakon ispunjavanja ovih kriterija, poduzeće tada pregledava stručni panel koji preko vanjskih anketa razmatra stranice poduzeća za ostvarivanje karijere, informacije, kvalitetu i dinamiku te društvene mreže, digitalnu prisutnost i popularnost poslodavca. Naposljetku stručni žiri surađuje pri odlučivanju i imenovanju poduzeća za karijeru za 2019. godinu.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.