Zaštita podataka za poslovne partnere, izvođače i posjetitelje

Postoji posebna opća politika zaštite podataka za poslovne partnere poduzeća voestalpine (pročitajte na švedskom).

 

Zaštita podataka za posjetitelje web-mjesta

Osobni podaci

Ovo web-mjesto ne prikuplja osobne podatke, osim ako nam ih ne date dobrovoljno (npr. pretplatom na bilten ili prijavom za posao). Podaci koje nam date upotrebljavat će se samo u navedene svrhe (npr. za slanje biltena). Nije dopuštena daljnja upotreba niti otkrivanje tih informacija trećim stranama.

Kolačići

Kada posjetite ovo web-mjesto, informacije („kolačići”) koji omogućuju web-mjestu da vas prepozna tijekom kasnijih posjeta pohranjuju se na vaše računalo. To omogućuje optimalnu prilagodbu web-mjesta vašim interesima. Ako ne pristajete na pohranu kolačića na vašem računalu, isključite upotrebu kolačića u postavkama preglednika. Međutim, imajte na umu da ako to učinite, možda nećete moći pristupiti potpunoj funkcionalnosti ovog web-mjesta.

Google Analytics

Ovo web-mjesto upotrebljava Google Analytics, uslugu mrežne analitike koju nudi Google Inc. („Google”). Google Analytics upotrebljava „kolačiće”, to su tekstualne datoteke smještene na vaše računalo koje omogućuju analizu vaše upotrebe web-mjesta. Informacije koje kolačić generira o vašoj upotrebi ovog web-mjesta uglavnom se šalju i pohranjuju na Googleovom poslužitelju u Sjedinjenim Državama. U slučaju aktiviranja anonimnosti IP adrese na ovom web-mjestu, Google će unaprijed skratiti vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili drugih stranaka Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Puna IP adresa poslat će se Googleovom poslužitelju u Sjedinjenim Državama samo u iznimnim slučajevima te će biti skraćena tamo. Google će u ime operatora ovog web-mjesta upotrijebiti ove podatke za procjenu vaše upotrebe web-mjesta, sastavljanje izvještaja o aktivnosti na web-mjestu i pružanje drugih usluga operateru web-mjesta koje su povezane s upotrebom web-mjesta i interneta. IP adresa koju Vaš preglednik prenese u okviru usluge Google Analytics neće biti povezana s bilo kojim drugim podacima koje Google posjeduje. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku, no imajte na umu da ako to učinite, možda nećete moći pristupiti potpunoj funkcionalnosti ovog web-mjesta. Nadalje, možete spriječiti Googleovo prikupljanje i upotrebu podataka generiranih kolačićem i povezanih s vašom upotrebom web-mjesta (uključujući vašu IP adresu) preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik koji je dostupan na (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr).

Za dodatne informacije o uvjetima upotrebe i zaštiti podataka / privatnosti, pogledajte http://www.google.com/analytics/terms/us.html ili https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr. Imajte na umu da je na ovom web-mjestu Google Analytics dopunjen kodom „gat._anonymizeIp();” kako bi se osiguralo anonimno prikupljanje IP adresa („maskiranje IP adresa”).

Dodaci za društvene mreže

Ovo web-mjesto upotrebljava dodatke/funkcije društvenih mreža Facebook, Twitter i Google+. Radi zaštite podataka/privatnosti oni su isključeni prema zadanim postavkama i morate ih izričito aktivirati tijekom upotrebe. Prije aktiviranja ovih dodataka, imajte na umu sljedeće podatke koji se odnose na pojedine pružatelje usluga:

Facebook

Ovo web-mjesto upotrebljava dodatke za društvene mreže od društvene mreže facebook.com, kojima upravlja Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD. Nakon aktivacije dodatka, uspostavlja se izravna veza između vašeg preglednika i Facebookova poslužitelja. Kad se to dogodi, Facebook je obaviješten da ste preko vaše IP adrese posjetili našu stranicu. Ako kliknete na gumb „Sviđa mi se” na Facebooku dok ste prijavljeni preko svog računa za Facebook, možete povezati sadržaj naših stranica s vašim profilom na Facebooku. To Facebooku omogućuje povezivanje posjećivanja naših stranica s vašim korisničkim računom. Imajte na umu da mi kao pružatelj stranica nismo obaviješteni o sadržaju poslanih podataka niti o njihovoj upotrebi od strane Facebooka. Više informacija o tome potražite u Facebookovoj Izjavi o zaštiti podataka/privatnosti na https://www.facebook.com/about/privacy. Ako ne želite da Facebook može povezati posjećivanje naših stranica s vašim korisničkim računom na Facebooku, odjavite se s vašeg korisničkog računa na Facebooku.

Twitter

Naše stranice sadrže funkcije usluge Twitter. Te usluge pruža Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SAD. Kada upotrebljavate Twitter i funkciju „Proslijedi tweet”, web-mjesta koja posjećujete povezana su s vašim računom na Twitteru i otkrivena drugim korisnicima. U tom se procesu podaci prenose i Twitteru. Imajte na umu da mi kao pružatelj stranica nismo obaviješteni o sadržaju poslanih podataka niti o njihovoj upotrebi od strane Twittera. Više informacija o ovoj temi potražite u Twitterovoj Izjavi o zaštiti podataka/privatnosti nahttp://twitter.com/privacy. Postavke privatnosti na Twitteru možete promijeniti pristupanjem postavkama vašeg računa.

Google+

Gumb +1 omogućuje vam objavljivanje informacija širom svijeta. Zahvaljujući Googleovom gumbu +1, vi i ostali korisnici možete primiti personalizirani sadržaj od Googlea i naših partnera. Google pohranjuje i podatke koje ste unijeli za dio sadržaja +1, kao i podatke o stranici koju ste posjetili kad ste kliknuli na +1. Oznake +1 mogu se prikazati kao savjeti zajedno s vašim imenom i fotografijom u Googleovim uslugama, kao što su rezultati pretraživanja ili vaš Google profil, ili na drugim mjestima na web-mjestima i u oglasima na internetu.

Google bilježi podatke o vašim aktivnostima s oznakama +1 radi poboljšanja Googleovih usluga za vas i ostale. Da biste se mogli služiti Googleovim gumbom +1, potreban vam je globalno vidljivi javni Google profil koji mora sadržavati barem ime profila. To se ime upotrebljava u svim Googleovim uslugama. U nekim slučajevima ovo ime može zamijeniti i drugo ime koje ste upotrebljavali prilikom dijeljenja sadržaja putem svog Google računa. Identitet vašeg Google profila može se prikazati korisnicima koji znaju vašu adresu e-pošte ili imaju druge podatke o vama koji vas mogu identificirati. Uz gore opisane namjene, informacije koje dajete upotrebljavaju se u skladu s važećim Googleovim pravilima o zaštiti podataka/privatnosti. Google može objaviti zbirne statistike o aktivnostima korisnika s oznakom +1 ili ih otkriti korisnicima i partnerima, poput izdavača, oglašivača ili pridruženih web-mjesta._

Kontaktirajte nas za daljnje informacije
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.