Bemutatkozik az Uddeholm Idun

Termékcsaládunk egy újabb, kimondottan a váltólapkatartókhoz kifejlesztett „isteni taggal“ bővült, amikor március 15–16-án Frankfurtban bemutattuk az Uddeholm Idunt, amely korrózióállóságának köszönhetően – a skandináv mitológiában az örök fiatalság istennőjéhez, Idunhoz hasonlóan – megtartja fiatalos ragyogását.

Ez a bemutatkozás mércét állít abban is, hogyan szeretnénk elérni a termékek bemutatása és a piacon elért siker közötti idő lerövidítését. A képzés a marketinges és a műszaki vonatkozásokat is tárgyalta. A piacok is előálltak egy vázlatos tervvel, hogyan alkalmaznák az Uddeholm Idunt saját piacaikon. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy a termékindító találkozó csak a kezdet, és ezután együtt kell dolgoznunk azon, hogy felkeltsük az ügyfelek érdeklődését a bemutatócsomagunk segítségével, mely előadásokat, prospektusokat, sajtóközleményeket, molinókat stb. foglal magába. Biztosak vagyunk benne, hogy az Uddeholm Idun előtt fényes jövő áll a szerszámtartók piacán.

Az elmúlt évek során a piacon megjelent az igény egy rozsdamentes tartókhoz használható anyagminőség iránt, mely addig még nem volt elérhető. Az Uddeholm Idun elindításával az Uddeholm AB meghallotta a piac igényeit, és egy olyan anyagot kínál, amely nem csak rozsdamentes, de előedzett is.

Az Uddeholm Idun révén az Uddeholm AB forradalmasítja a szerszámtartók piacát azzal, hogy használatával a gyártók – mint egy biztonságos és megbízható gyors előretekerő gombbal – egyből a váltólapkatartók készítésére ugorhatnának. Az Uddeholm Idun egy előedzett, rozsdamentes anyagminőségű tartó, amely a gyártási lépéseket egybesűrítve teszi a hőkezelést és a bevonatolást szükségtelenné.

5 gyors adat az Uddeholm Idunról

  • Az első korrózióálló szerszámtartóacél a piacon.
  • Szabadalmaztatott alkalmazás.
  • Előedzett (42–46 HRC) és korrózióálló, a gyártó számára felgyorsítja a gyártási folyamatot.
  • Időt és pénzt takarít meg, nincs szükség nikkelbevonatra, egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is előnyös.
  • Köracél kivitelben is elérhető, amelynek többsége 25–65 mm-es.

Szeretne többet megtudni az Uddeholm Idun vagy az Uddeholm Tool Holder Concept (szerszámtartó koncepció) témakörében? Forduljon munkatársainkhoz: Ulrika Mossfeldt, illetve Göran Skoog várják megkeresését.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.