Uddeholm megmunkálási útmutató

Az Uddeholm megmunkálási útmutató az Uddeholm acélok különböző típusú szerszámokkal való használatával kapcsolatos információkat és javaslatokat tartalmaz. Az acélt és a felhasznált szerszám típusát kiválasztva javaslatot ad arra, hogy a legjobb eredmény eléréséhez milyen beállításokat használjon. A számításokat képekkel együtt elmentheti, így később kényelmesen újból felhasználhatja őket, illetve elküldheti őket az Uddeholmnak vagy munkatársainak.

Az alkalmazás első megnyitásakor el kell fogadnia a használati feltételeket és meg kell adnia az értékesítési vállalattól kapott PIN-kódot.

Most már kiválaszthatja az Uddeholm acélt. Ezután a kategóriák közül kiválaszthat egy feldolgozószerszámot, majd megadhat különböző tulajdonságokat (pl. átmérő) a kiválasztott szerszámhoz. A tulajdonságok megadása után megjelennek a javasolt felhasználható értékek (pl. orsó fordulatszáma). Ezenfelül egyes javasolt értékekhez egyéni értékeket is megadhat.

A számításokat a jobb felső sarokban lévő rács ikonra kattintva mentheti el. Telefonja kamerájával továbbá képeket is készíthet, általános javaslatokat jeleníthet meg, vagy elküldheti az eredményeket az Uddeholmnak vagy munkatársainak.

A vissza gombbal a kezdőlapra visszatérve megjelenítheti az elmentett számításokat. Egy mentett számításra rákattintva beléphet a számítás nézetbe, ahol a rendszer az elmentett értékeket előre feltölti. Itt új értékeket adhat meg, és felülírhatja a korábban elmentett számítást, vagy elmentheti teljesen új számításként is.

Uddeholm megmunkálási útmutató letöltése

Uddeholm acél kézikönyv

Az Uddeholm acél kézikönyv tartalmaz mindent, amire a mérnököknek, szerszámgyártóknak, szerszámfelhasználóknak és -vásárlóknak a legmegfelelőbb termékek és szolgáltatások kiválasztásához szüksége lehet, továbbá munkáját számos hasznos eszközzel könnyíti meg.

Keresse meg a megfelelő anyagokat az acél kívánt tulajdonságai alapján! Prospektusok, adatlapok és további információk alapján tájékozódhat arról, mire képes az adott acél.

Kerülje el a szerszámozás rejtett költségeit! Hasonlítsa össze az Ön által most használt acélt az Uddeholm acélminőségeivel, és fedezze fel, a magasabb minőségű Uddeholm acél miért gazdaságosabb.

A kalkulátorral gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, mennyi acélra lesz szüksége.

A beépített mértékegység-átváltóval elvégezheti a keménység, erő, tömeg, hossz és számos más mérőszám átváltását.

Uddeholm acél kézikönyv letöltése

További információkért lépjen kapcsolatba velünk.
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.