Fenntarthatóság

  YouTube

  By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
  Learn more

  Load video

  Sustainable development is a principle that aims to ensure that fundamental human rights and opportunities for human development are preserved, while also safeguarding the ability of natural systems to provide communities and people with natural resources and ecosystem services.

  Az acél napjainkban a világ legfontosabb és leggyakoribb szerkezeti anyaga. A világ minden pontján, gyakorlatilag minden iparágban használják. Az acél vagy a végtermék része, vagy az azt gyártó szerszámokban használják. Egyszerűen nehéz lenne elképzelni egy olyan világot, amiben nincs acél.

  A fenntartható társadalom megteremtésére irányuló törekvés a munkánk része. Biztosak vagyunk benne, hogy a technikai vívmányok hatalmas szerepet fognak játszani a ránk váró számos globális környezeti kihívásban. Tapasztalatunk, szakismeretünk és értékeink a további fejlesztések terén kulcsfontosságúak lesznek. Az Uddeholm azt tekinti legnagyobb feladatának, hogy a vállalat nyereségességét a társadalmi, környezetvédelmi és anyagi érdekek közötti hosszú távú egyensúly révén érje el.

  Igyekszünk egyedülálló szolgáltatást nyújtani. A világot átölelő szakértői hálózatunk megállás nélkül a fenntartható, biztonságos és hosszan tartó megoldások létrehozásán dolgozik – magunk és ügyfeleink számára egyaránt. Más szóval ügyfeleink számára az acélnál jóval többet nyújtunk. Ezenfelül megígérjük azt is, hogy mindig a lehető leginkább környezetbarát acélt gyártjuk. Ennek elérése egy állandó folyamat, és egy olyan ígéret, melyet minden nap meg kell tennünk.

  Fenntarthatósági jelentés (EN)

  Pdf letöltése
  További információkért lépjen kapcsolatba velünk.
  Kövess minket
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.